...
Witam.Trenuje boks 4 razy w tygodniu i 2 razy w tygodniu chodzę na siłownię.Cel to utrzymanie wagi.Waga:63kg,wzrost:176cm,wiek:15 lat.Boks trenuje 2 lata,na siłowni 4 miesiące.Zapotrzebowanie ustaliłem 3000kcal.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
węgle po treningu ważniejsze są od tych na śniadanie. Wafle są nie najlepszej jakości źródłem, więc jeśli nie masz wielkiej potrzeby ich jeść (a nei masz) to utnij je i dodaj ten ryz po treningu by było go na przyzwoitym poziomie 

...
w ostatnim posiłku zarzuć jak człowiek z 100-150g ryżu, wywal wafle ryżowe
...
Właśnie nad tym myślałem,ale wafle chociaż pewna ich ilość musi zostać bo podbijam nimi węgle w pierwszym posiłku gdyż tego placka jem na pół.Pół z rana i pół w III posiłku.
...
nie nie nie. wafle wywal tylko z po treningowego
...
Wafle jak już to tylko od razu po treningu, w innych się nie nadają, tylko cukier podbijasz tym syfem
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
bez przesady ozzy, wafle nie są takie złe
...
OzzyMGWafle jak już to tylko od razu po treningu, w innych się nie nadają, tylko cukier podbijasz tym syfem
Karol Małecki wspominał że wafle ryżowe zalicza do węgli złożonych.Michał Karmowski także proponował je do śniadania :).
...
Że co? 

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
OzzyMGŻe co?![]()
Ale o co chodzi?Dałem dietę do oceny.Dream dał wskazówki ale dalej przestał odpisywać.I nie wiem co w tej diecie zmienić,jeżeli coś trzeba.
...
no przecież już skończyliśmy 

...
Poczekaj.Wafle mam wywalić z posiłku po treningowego?Uważasz że jeden banan po treningu wystarczy?To wtedy mogę sobie te wafle przełożyć do ostatniego posiłku?Czy odjąć troche tych wafli i dorzucić ryżu?Pisałeś żeby dodać worek ryżu na noc.Nie bedzie problemu z węglami?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz