Cześć,
Bardzo poproszę o oceny diety którą stworzyłem dla siebie:)
Wiek 36
wzrost 178
waga 103 około 30% tłuszczu
staż ciężko powiedzieć ze względu na przerwy ,trenuje od 17 roku zycia ,obecnie bez cwiczeń około roku
praca siedziąca około 6-7 godzin dziennie
3-4 treningi FBW siłowe w tyg, w dni nietreningowe 2x week HIIT ok 20 min.
Celem jest redukcja , nastepnie budowa masy ale to zobacze czy na tej diecie.
Suplementacja to ZMA przed snem, kreatyna jako antykatabolik(DT 2 razy dziennie, DNT raz) na czczo i po treningu.
Trening zaczynam o godz 17 , zakładam 1 godz ciwczen i odrazu białko 30 min pózniej posiłek.
Poczytałem pare art i założyłem że potreningowy ma jak najmniej TT zawierac, do kazdego posiłku z wyjątkiem przed i po treningu dodaje kompleksowo warzywa(sałata, pomidor, ogórek, marchew itd na zmiane)
Co myślicie o takiej diecie? Co do poprawy?
Oczywiście mieso wymienie idzie czasem wołowe mielone, cielecina, ryba itd
Bede wdzieczny za sugestie

Bardzo poproszę o oceny diety którą stworzyłem dla siebie:)
Wiek 36
wzrost 178
waga 103 około 30% tłuszczu
staż ciężko powiedzieć ze względu na przerwy ,trenuje od 17 roku zycia ,obecnie bez cwiczeń około roku
praca siedziąca około 6-7 godzin dziennie
3-4 treningi FBW siłowe w tyg, w dni nietreningowe 2x week HIIT ok 20 min.
Celem jest redukcja , nastepnie budowa masy ale to zobacze czy na tej diecie.
Suplementacja to ZMA przed snem, kreatyna jako antykatabolik(DT 2 razy dziennie, DNT raz) na czczo i po treningu.
Trening zaczynam o godz 17 , zakładam 1 godz ciwczen i odrazu białko 30 min pózniej posiłek.
Poczytałem pare art i założyłem że potreningowy ma jak najmniej TT zawierac, do kazdego posiłku z wyjątkiem przed i po treningu dodaje kompleksowo warzywa(sałata, pomidor, ogórek, marchew itd na zmiane)
Co myślicie o takiej diecie? Co do poprawy?
Oczywiście mieso wymienie idzie czasem wołowe mielone, cielecina, ryba itd
Bede wdzieczny za sugestie