Szacuny
11179
Napisanych postów
52135
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja tez mam dola. Nie bylo mnie tydzien a dwoch typow kreci sie na bani, jeden robi reke skakana ze zlaczonymi nogami i ladne bary, a ja dzisiaj mialem zastoj. Bary nie wychodzily, przy swapeach prawie sobie reke zlamalem i mam naciagnietego miesnia przedramienia prawego.
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
32840
hyhy dobry text Sp1der
ja tańcze od.. października 2002 z tym ze do wakacji ćwiczylem 2 razy w tygodniu , od wakacji 3-5 i pewnie bede tak cwiczyl w normalnym roku szkolnym jak dobrze pójdzie.. z tym ze nie napewno
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
32840
hyhyhy..... ja to jestem udany... bylem przekonany bylem ze jest wtorek... i pojechalem na trening.. (25minut autobusem w jedna strone) i tam sie dowiedzialem ze poniedzialek jest hyhyhy p o d u p c y ł y mi sie dni ale to nawet lepiej mam jeszcze jeden dzien zeby dogoic plery
Szacuny
11179
Napisanych postów
52135
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
To ładnie masz pavlo ze tyle sie nauczyles w 9 miechów. W ile czasu nauczyles sie barów tych podstawowych i co to jest invert i impossible?? Dowiedzialem sie dzisiaj ze koles z dzierzgonia (Morda) Probowal zrobic twistera u siebie i spadl na banie. Chodzi w kołnierzu, a ta wiadomosc nie jest zbyt pokrzepiajaca.
Szacuny
47
Napisanych postów
7999
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
70885
patrzcie co mi dziś klijętka napisała na finito :
"Kasia (18:51)
Przepraszam cię bardzo, ale nie chciałałam żeby tak wyszło. Zapomnij o mnie. ZNAJDZIESZ SOBIE LEPSZĄ!!!!!" = h mi w du.pe i mam sie ******lic
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
32840
hm... podstawowych bardzo chojowej jakosci to sie nauczylem szybko... 3-4 tyogodnie... ale ja mialem wedlug Staszka (prowadzacego zajecia) na tyle dobre kopanie ze moglem sie uczyc z rekami zlozonymi i ich sie uczylem i prawde mowiac nie dawno sie ich nauczylem :P ale uczylem sie ich z duzymi przerwami :P takze nie powiem Ci ile dokladnie sie ich uczylem
invert - stanie na rekach z glowa wystawiona w przod .. tak patrzysz sie na sufit kilka stron wczesniej zapodalem fotke inverta
impossible.. to taki invert tylko nogi dajesz na bok i jak najbardziej odginasz ciało zapodam fotke jak starszy przyjedzie na trening z kamera
Yarek - wspołczuje ... moze ona potraktowała Cie jako wakacyjna przygode? .... tak bez obrazy ale niektore dziewczyny takie sa.. a moze miala inne powody
Szacuny
47
Napisanych postów
7999
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
70885
Pavlo : hyba sie zgadzam z tobą ( to sie tak pisze?? ) a ja sie zwykłych barów właściwie to długo uczyłem sam niewiem ile ale długo a muj kolega co bardzo dużo grał kiedyś w piłke nauczył sie góra w 2 miechy a jak zajbiście i szybko mimo że to podstawowa wersja a robił czasami z łapami na klacie (max 5 obrotów sobie przypominam) a zwykłych to niewiem ale conajmiej 20
A klijętce odpisałem że: " no w sumie masz racje napewno znajde sobie lepszą" , ciekawe jaką będzie miała mine jak to przeczyta (haha)