Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
99
Witam.Pierwsze pytanko mma takie ,jak najlepiej laczyc kreatyne z nitrobolonem 2? to znaczy konkretnie w jakich odstepach czasowych? Czy moze brac to i to na raz? i Drugie pytanko ,mozliwe jest zeby po kreatynie puchla mi twarz? bo znajomy mowil mi ze co cykl kreatynowy mu puchnie , ja tez zauwyazylem to u siebie (a nie wiem czy to mozliwe.
Pozdrawiam i czekam na sensowne odpowiedzi
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17554
Kreatyna to nitrobolon2 :D Wnioskuje ze chodzi ci o laczenie jakiegos mono z nitro2? tak? Jakie masz opakowania tych kreatyn? Ja jakis czas temu zrobilem taki sam cykl (mono+nitro2). Mialem 500g nitro i 250g mono. Bralem tak:
5g Nitro2 rano przed sniadaniem
5g Nitro2 przed treningiem
5g mono po treningu
Co do twarzy to nie wiem :D Ale inne miesnie mi spuchly :D
Pozdro
Szacuny
9
Napisanych postów
711
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
16417
w dni trenigowe bierz tak porcje przed trenigiem 30min i po treninigu 5gram mono a w dni treninigowe rano na czco 5gram i tak w porze treningu bierz nitrobolon
Szacuny
0
Napisanych postów
100
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1015
tak, puchnięcie twarzy po kreatynie zdarza się- niektórzy mówią, że po niej puchną jak... świnie:) czy to jest grozne- nikt nie da Ci jednoznacznej odpowiedzi- wiadomo na pewno, że kreatyna zatrzymuje wodę; zastanów się, czy jest sens brania kreatyny i jakiś innych suplementów- po co Ci masa?!