Cześć. Mam kilka pytań odnośnie białka. Na gainerach się trochę znam i brałem ze dwa razy i wiem jakie są efekty, trudno mi przybrać na wadze, ale jak połączyłem gainera tylko 1.5 kg z 250 gram kretki to przyszło mi prawie 3 kg to było jakieś 3 miesiące temu, później załadowałem gainera na początku czerwca, lecz efekty były marne to było 3kg tej samej firmy, za to siła mnie rozpierała na maxa. Dobra wracając do białka chciałbym spróbować, np. białko + glutamina. Właśnie nie wiem jakie są firmy białek jak to się je, z czym, ile, ile mam kupić kg i ile glutaminy (myślałem o jakimś antykataboliku i wymyśliłem glutaminę szukałem w wyszukiwarce...). Nie znam żadnych firm po prostu nic nie wiem i nie wiem czy opłaca się teraz na lato to brać czy efekty będą słabsze niż np. we wrześniu jak już będzie chłodniej czy październiku, nie zależy mi na super szybkim przyroście masy ale żeby jakoś powoli szło. Więc co mi powiecie na temat białka (szukałem też na wyszukiwarce w starych postach lecz nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania...ale coś tam jestJ).
DANE:
Ćwiczę ponad rok, przez rok zrobiłem prawie na sucho(gainer + kretka była więc) 12 kg, doszedłem do 60 kg i stoi. Możliwości sprzętowe prawie wszystko, jem jak trzeba zdrowo i dobrze i nie idzieJ.
DANE:
Ćwiczę ponad rok, przez rok zrobiłem prawie na sucho(gainer + kretka była więc) 12 kg, doszedłem do 60 kg i stoi. Możliwości sprzętowe prawie wszystko, jem jak trzeba zdrowo i dobrze i nie idzieJ.