Szacuny
9
Napisanych postów
1716
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13338
Ile wody dzienne powienienem pić podczas cyklu kreatyny ( pierwszy ). Moje dane są w profilu.
Czy Megabol Egg Pro 95 jest lepsze od WPC Extensora od Sonbatego ? Zastanawiam się którą z tych dwóch odżywek wybrać.
Szacuny
15
Napisanych postów
1027
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5425
znac to ja sie nie znam, ale staram sie zawsze cos dowiedziec na temat na ktory zaczynam cos robic i duzo czytam. A wyczytalem ze wlasnie okolo 4litrow to taka norma. Poza tym powszechnie wiadomo ze z "co za duzo to nie zdrowo: w przypadku wody sie nie sprawdza:P
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
kupel spozywa od1,5l do 2 litrow dzinnie pije tak zeby cala woda sie wchlaniala a nie zeby wypijac dziennie 4 litry i co pol godziny lub co chwila latac do wc i wszystko spowrotem wypompowywac
Szacuny
43
Napisanych postów
4241
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16798
Pij 6-7 litrów dzienie, oczywiście nie na raz, po prostu systematycznie, owszem kibel bedziesz często atakował, ale chodzi tu o to by komórki były ciagle ,,atakowane" wodą i utrzymywały zwiększoną osmozę.
Szacuny
9
Napisanych postów
1716
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13338
Młody: wkońcu woda dostaje się do krwi i dopero później jest odfiltrowywana przez nerki. Później dostaje się do pecherza. To chyba jasne że serce ma więcej pracy.
A co z odpowiedzią na moje drugie pytanie ?
Mógłby mi ktoś na nie udzielić odpowiedzi ?
Szacuny
9
Napisanych postów
1716
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13338
bardziej zależy mi na odpowiedzi na drugie pytanie.
mam jesze jedną propozycje. Czy nie lepszy od tamtych dwóch odżywek (megabol egg pro 95% i extensor wpc od Sonbatego) nie lepszy byłby OLIMP 100% Natural WPC ??