Zakładam dziennik/blog żeby notować sumiennie swój postęp i abyście w miarę możliwości doradzali i korygowali. To chyba tyle w temacie pomitania

Zacznę od tego, że redukuje już od stycznia tego roku ze skutkiem niestety mizernym jak do tej pory. W akcie rozpaczy zdecydowałem się na konsultacje z Koniem (chyba wiecie o kogo mi chodzi), który poukładał to wszystko w całość i nakierował na właściwą drogę. Konsultacje trwały ~2 miesiące, niestety ze względu na sytuacje finansową musiałem zrezygnować - jednak dalej realizuje cel postawiony w Maju, kiedy to zaczeliśmy współpracę.
Nie będę rozpisywał wszystkiego, wrzucę pomiary z tamtego okresu, zdjęcia i opisze aktualny 'plan działania'.

Nie wiem dlaczego przez ostatnie 20 dni (bez żadnych zmian w diecie i treningu) obwody tak poszły w górę
Imo bardzo możliwe, że przy węglach ~150g ed nie dla mnie robienie cheat day'a i stąd zawyżone pomiary...
Po tym jak zobaczyłem pomiary zacząłem szukać 'innego sposobu' i natrafiłem na dziennik Solarosa, zacząłem analizować krok po kroku, rozmawiałem również z WaCkim i ułożyłem plan, który wygląda tak.:
23.08-27.08 - 5 dni
Zejście do 2000 kcal ed
białko na stałym poziomie ~210g
węglowodany w ilościach nieprzekraczających 50g
tłuszcze jako dobicie do 2000 (+/- 105g)
28.08 - 15.09 z zastosowaniem CarbNite jeżeli pomiary będą wykazywały progres
Wejście na lekkie 'VLCD' ~1400kcal
białko na stałym poziomie ~210g
węglowodany w ilościach nieprzekraczających 30g
tłuszczy w ilościach nieprzekraczających 50g
Dopóki progres będzie to nic nie zmieniam, jeżeli nie to kolejnym krokiem będzie zejście do max 30g tł i obserwacja ~14dni
A jeżeli to nie pomoże to odpuszczę na ten rok redukcje - może coś nie tak u mnie z metabolizmem i postawie na stopniowe wyjście z deficytu.
Na chwilę obecną trening wygląda następująco
Push - 2 razy w tygodniu
Wyciskanie hantli/sztangi poziomo
Wyciskanie żołnierskie stojąc
Pompki na poręczach
Przysiady klasyczne/fronty
Wypychanie ciężaru na suwnicy
+ 30 min cardio
Pull - 2 razy w tygodniu
Podciąganie szeroko nachwytem
Wiosłowanie hantlem/końcówką sztangi
Martwy ciąg klasyczny
Szrugsy/Przyciąganie sztangi wzdłuż tułowia
Uginanie ramion ze sztangą/hantlami
+ HIIT
Poniedziałek - Pull
Wtorek - Luz
Środa - Push
Czwartek - Pull
Piątek - Luz
Sobota - Luz
Niedziela - Push
Trening zazwyczaj na czczo a na pewno do początku października (godz. 10-12)
Okno 8h
Post 16h
+/- 1h
Ps. żeby wszystko mieć w pierwszym poście wrzucę pare zdjęć - brak aktualnych bo telefon kupiłem zj**any
styczeń 2014

maj 2014 - poczatek konsultacji

Zmieniony przez - kulturysta94 w dniu 2014-08-27 21:26:40
"Nie zawsze dostajesz to czego sobie życzysz, dostajesz to, na co zapracujesz"