Szacuny
0
Napisanych postów
93
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1483
no mam pyatnie jakie cwiczenia wykonywac aby do wakacji zrobic kaloryfer na brzuchu PROSZE O ROZPISANIE PALNU TRNINGOWEGO posiadam laweczke skosna do brzuszkow
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3591
a wiec tak zeby miec 6pack na brzuchu tosame cwiczenia nie wystarcza, dotego potrzebna jest takze dieta...ale to juz inny dzial
do cwiczen to ja polecam:
*na skosne gorne: skłony boczne tułowia z obciazeniem
*wznosy kolan do brody - leżąc n askośnej ławce
*wspiecia brzucha, ale takie polegajace na tym ze lezysz nogi ugiete w kolanach i rece splecione za karkiem ale tak zeby bylu one maksymalnie odchylone do tyłu wykonujac nie odrywamy ledzwi robimy powoli przytrzymujemy 2-3s i powracamy
To jest niezly program sprawdzony przeze mnie i kumpli z silki a jak dojdzie do tego dieta i suple to kaloryfer murowany....nie podalem ilosci niech kazdy zrobi sobie przykladowy. aj te ostatnie robie 3 serie po MAX
Szacuny
103
Napisanych postów
468
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1980
Michail masz racje ale dobrze:) ja bralem thermala mialem te miesnie nawet niezle ale przestalem go brac dieta bez zmian i nagle 2 kg SAMEGO BRZUCHA do przodu i juz nic nie widac...i co teraz???
Szacuny
0
Napisanych postów
93
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1483
czyli jedząc whey gainery bedzie ciezko o rzezbe staram sie ograniczac tluszcze a na spalenie narazie nic nei bede kupowal bo zalezy mi na utrzymaniu masy ciala