Zapytałem co mi dali a ona ze nie może powiedzieć, wspomniała ze to lek który majkel dżekson przedawkował, a z tego co mi wiadomo to był propofol Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-04-25 07:50:05
Jest mega pyszna! /SFD/Images/2015/4/26/3f61d24bdb8b4e27b487dc0a23c31951.jpg Masła od cholery w środku /SFD/Images/2015/4/26/6f6113fd4dca4dc5a83958ea26003d08.jpg Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-04-26 12:28:49
Ja to bym z orzechami wjechał :-} kupił nerkowece, przyprażył na patelni, dodał miodu, skarmelizował i om om om Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-25 08:23:34
[...] soraweczka Ja jak robię to generalnie gotuję w garnku, zalewam do przykrycia i got kilkanaście min, później zagęszczam mąką ziemniaczaną delikatnie jak woda odparuje + daje podsmażone mięsko Możesz kroić ręcznie, ale to chwila babrania będzie. Możesz kupić gotową włoszczyznę hortexu w paskach Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-14 23:26:42
Na grysoa Pan sobie życzy :)? Interesuje mnie coś do piersi z kurczaka,piersi z indyka,coś do ryb.Jeżeli chodzi o ryby to nie wiem jak je przygotować zdrowo bo zawsze robię na patelni ale to w mące i nie jest już zdrowo.Jeżeli możesz to do drobiu poproszę dwie opcje coś z łagodnego i ostrego.
jaka część wołowiny? udzieć, antrykot, kość %-) ? W kawałku jednym, w plastrach? I jak wagowo wygląda sytuacja. Coś doradzimy Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-22 11:50:54
Tylko do farszu jeszcze wrzuć np zioła prowansalskie lub jakies oregano, sol i pieprz. W pracy ciągle robimy takie tylko, że zamiast twarogu wrzucamy fetę z podsmażoną paprycką w occie, piers nacieramy oliwą i sypiemy obficie oregano. Pyszna sprawa Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-22 13:05:44
pomysłów jest bardzo wiele. To wyda się śmieszne, ale moja ulubiona pseudosurówka to pomidor w kostkę z cebulką w kostę + sól+pieprz ziołowy. Jem to od lat i pasuje do wszystkiego. Można dać jeszcze do tego kiszonego ogórasa. Pycha, Stestuj ;-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-01 17:51:44