SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

TEST IRON HORSE 50/50 redukcja 2013: meju, Hazzo, IGM /podsumowane str. 65

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 75327

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21318
na pierwszym zdjęciu szpinak? jak tak to dawaj przepis
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
mlodyW
IGM co to jest to na 2 zdjeciu od góry. Wygląda extra jak robisz taki sosik


Gotujesz przecier z pomidorów, dodajesz: pieprz, chilli, bazylia, oregano, świeży czosnek. Po dodaniu przypraw gotujesz jeszcze przez chwilę żeby złapało smak :)

NomenNescio
na pierwszym zdjęciu szpinak? jak tak to dawaj przepis


Świeży/mrożony szpinak wrzucasz do garnka. Dodajesz vegete, pieprz i dużo świeżego czosnku. Gotujesz to na małym ogniu, żeby przesiąkł czosnkiem. Na koniec dodajesz łyżkę śmietany :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
Środa 27.06

W takim miejscu aż chce się biegać





Rozgrzewka 30 min marszu

INTERWAŁY (sprinty)
150m
150m
100m
100m
80m
80m
60m
100m
60m
80m

Cool down 20 min truchtu/marszu



Przed treningiem: BurnShape 3x
Po treningu: Supreme Whey 30g Wit C 2g
Na noc: Wit C 1g



1. Schab 250g + masło + warzywa + kawa

TRENING

2. Schab 250g + masło + warzywa + melisa
3. Schab 250g + masło + warzywa + zielona
4. Makrela wędzona 200g + warzywa + koper włoski, mięta
5. 4 jaja + twaróg 250g + wiórki kokosowe 40g + 10 ziarenek jałowca, pokrzywa, melisa

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 11401 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 44884
zrobił byś jakies inne zdjecie tego lasu a nie ciagle to samo i mydlisz nam oczy zarcie jak zwykle apetycznie wyglada.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 11401 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 44884
każde drzewo jest inne i chciałoby zaistnieć w sieci
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9408 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85038
Panowie, sorry, że ostatnio daje lekko ciała ale nie mam możliwości narazie prowadzić dziennika. Za kilka dni się wszystko unormuje to znowu będę nadawał albo zokończę powoli test

pozdro!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21318
IGM zrobilem szpinak tak jak radziłeś, troszke za dużo wody mi wyszło ale w końcu moge zjeść go i mi smakuje! Niedługo stestuje jeszcze ten sos pomidorowy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
Ja cały czas gotuje pod przykryciem i przed podaniem odkrywam na chwile żeby woda odparowała. Pomidorowy dobry a przygotowanie zajmuje kilka minut, spisuje się też jako 'keczup'
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21318
Właśnie czegoś takiego mi było trzeba przekonałem się do szpinaku, nastepnym razem spróbuje ze świerzym/ nierozdrobnionym
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dobry wybór?

Następny temat

VPX Friction 330g czy 345g?

WHEY premium