Mój dziennik-
http://www.sfd.pl/DT_Mr._Bastard_Project.-t1047550.html
...
Napisał(a)
na pierwszym zdjęciu szpinak? jak tak to dawaj przepis
...
Napisał(a)
mlodyWIGM co to jest to na 2 zdjeciu od góry. Wygląda extra jak robisz taki sosik
Gotujesz przecier z pomidorów, dodajesz: pieprz, chilli, bazylia, oregano, świeży czosnek. Po dodaniu przypraw gotujesz jeszcze przez chwilę żeby złapało smak :)
NomenNesciona pierwszym zdjęciu szpinak? jak tak to dawaj przepis
Świeży/mrożony szpinak wrzucasz do garnka. Dodajesz vegete, pieprz i dużo świeżego czosnku. Gotujesz to na małym ogniu, żeby przesiąkł czosnkiem. Na koniec dodajesz łyżkę śmietany :)
...
Napisał(a)
Środa 27.06
W takim miejscu aż chce się biegać
Rozgrzewka 30 min marszu
INTERWAŁY (sprinty)
150m
150m
100m
100m
80m
80m
60m
100m
60m
80m
Cool down 20 min truchtu/marszu
Przed treningiem: BurnShape 3x
Po treningu: Supreme Whey 30g Wit C 2g
Na noc: Wit C 1g
1. Schab 250g + masło + warzywa + kawa
TRENING
2. Schab 250g + masło + warzywa + melisa
3. Schab 250g + masło + warzywa + zielona
4. Makrela wędzona 200g + warzywa + koper włoski, mięta
5. 4 jaja + twaróg 250g + wiórki kokosowe 40g + 10 ziarenek jałowca, pokrzywa, melisa
W takim miejscu aż chce się biegać
Rozgrzewka 30 min marszu
INTERWAŁY (sprinty)
150m
150m
100m
100m
80m
80m
60m
100m
60m
80m
Cool down 20 min truchtu/marszu
Przed treningiem: BurnShape 3x
Po treningu: Supreme Whey 30g Wit C 2g
Na noc: Wit C 1g
1. Schab 250g + masło + warzywa + kawa
TRENING
2. Schab 250g + masło + warzywa + melisa
3. Schab 250g + masło + warzywa + zielona
4. Makrela wędzona 200g + warzywa + koper włoski, mięta
5. 4 jaja + twaróg 250g + wiórki kokosowe 40g + 10 ziarenek jałowca, pokrzywa, melisa
...
Napisał(a)
zrobił byś jakies inne zdjecie tego lasu a nie ciagle to samo i mydlisz nam oczy zarcie jak zwykle apetycznie wyglada.
...
Napisał(a)
Ok następnym razem zrobię zdj innych drzew
...
Napisał(a)
Panowie, sorry, że ostatnio daje lekko ciała ale nie mam możliwości narazie prowadzić dziennika. Za kilka dni się wszystko unormuje to znowu będę nadawał albo zokończę powoli test
pozdro!
pozdro!
...
Napisał(a)
IGM zrobilem szpinak tak jak radziłeś, troszke za dużo wody mi wyszło ale w końcu moge zjeść go i mi smakuje! Niedługo stestuje jeszcze ten sos pomidorowy
Mój dziennik-
http://www.sfd.pl/DT_Mr._Bastard_Project.-t1047550.html
...
Napisał(a)
Ja cały czas gotuje pod przykryciem i przed podaniem odkrywam na chwile żeby woda odparowała. Pomidorowy dobry a przygotowanie zajmuje kilka minut, spisuje się też jako 'keczup'
...
Napisał(a)
Właśnie czegoś takiego mi było trzeba przekonałem się do szpinaku, nastepnym razem spróbuje ze świerzym/ nierozdrobnionym
Mój dziennik-
http://www.sfd.pl/DT_Mr._Bastard_Project.-t1047550.html
Poprzedni temat
Dobry wybór?
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- ...
- 70
Następny temat
VPX Friction 330g czy 345g?
Polecane artykuły