1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1]Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]
Witam! Dolaczm sie do zabawy 1.)Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
Ad.1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. Ad.2. Gainerki Gainer MCT - 21% białka Kreanabol - 25% białka Super Whey Gainer 4000 - 30% białka Top Mass - 43% białka Profi [...]
AD 1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
Proszę nie brać mojej wcześniejszej odpowiedzi pod uwagę bo jest tam kilka błędów 1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Izolat białek serwatkowych (nazwa patentowa: ISO.Chil) jest pozyskiwany w technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] napisałam, w obwodówce mam cały czas szóstki w rękach. I z tymi szóstkami jadę ćwiczenia po kolei. Kwestia nomenklatury może być faktycznie dyskusyjna - ja jestem mało profi. W przysiadzie mam sztangielki oparte na barkach. W wykrokach opuszczone wzdłuż tułowia. Wiosło i RDL też są sztangielkami i tu nie czuję większego obciążenia - to [...]
Możesz tak zrobić śmiało. Proporcje bez sensu. Jeśli jesteś szczupły to..nie przejmuj się białkiem.Ilość rzędu 1.5-1.8 grama będzie spokojnie wystarczająca.Dorzuć węglowodanów i tłuszczu. Gainet a nie profi whey mass, kup tego mct 5 kilo i już. Pzdr.
[...] tańca, itp to coś postaram się zaproponować. Z supli to na pewno Olimp - creatine monohydrate powder, bcaa xplode też ok, jak są środki to wrzuć może jeszcze gaineratora lub profi mass'a i mega strong protein. To tyle jeśli chodzi o suple. Diety Twojej nie znam, więc ciezko coś wiecej powiedzieć. Co robić na treningu tez zaproponuje jak podeslesz [...]
[...] dobrym kierunku skoro waga stoi w miejscu. Może zjadam za mało węglowodanów? Może powinienem spróbować na jakiś miesiąc, dwa jakiegoś bulka lub gainera z niskimi indeksami (profi mass, gainerator lub Dorian Yates Lean Gain). Nie wiem jak postępować z węglowodanami i kiedy je przyjmować bo one sprzyjają otłuszczaniu (z reguły niskie indeksy [...]
miruch: Z tą Twoją dietą było trochę zamieszania, z tego co pamiętam, bo praca fizyczna mocno kolidowała. A chciałeś trochę definicję poprawić. Dobrze pamiętam? W każdym bądź razie 100g Profi Massa będzie ok, widać nieprecyzyjnie się wyraziłem. Sorki.
Panie Piotrze czy taki rozkład supli żeby zapobiec katabolizmowi będzie odpowiedni bo od marca do treningu siłowego dodaje aeroby 1 GODZ PRZED TRENINGIEM PORCJA PROFI MASSA 30 MINUT PRZED TRENINGIEM PORCJA MASSACRY 2 PO TRENINGU SIŁOWYM PORCJA BCAA POTEM AEROBY I PO AEROBACH ZNOWU PORCJA BCAA I PORCJA PROFII MASSA oraz porcja [...]