[...] kilometr trudny,nie chciało mi się ale weszłam w rytm i pózniej dobrze się biegło. 20.04 miska wolna i wielkanocna czyli żurek (sama robiłam :-D), jaja faszerowane, pasztet, pieczenie, razowiec, kiełbasa biała i polska, trochę śledzi, bigos, owsianka z malinami, jabłka, ricota i poszła śmietanka30 z kartonika%-) + jeszcze coś wpadnie ;-) + rower [...]
Takie pieczenie i pakowanie do zamrażarki znacznie skraca czas poświęcany na gotowanie :-)) A jak wiadomo ten czas jest na wagę złota, a przed przygotowaniami do zawodów tym bardziej go jak na lekarstwo. No ale my tu pitu pitu o żarciu, a tu treningi się odbywały 8-) Poniedziałek - klata + barki Wtorek - nogi Środa - plecy + brzuch Po każdym [...]
[...] gienius - dieta kontrolowana owszem, ale lipiec był trochę poluzowany - wesele, roczek, grille u rodziców. Na całe szczęście rozumu mam na tyle, że jem zdrowe jedzenie typu pieczenie, roladki mięsne, ziemniaki, a na grillu kurczaka, warzywa, owoce i itp. Nie tykam glutenu, słodyczy, panierek, mąk i innych szajsów. Ale wiadomo, że miska już nie [...]
[...] x12 Wspięcia na palce3x Max 80kg x50 80kg x45 80kg x40 Podsumowanie treningu Wyciskanie - super. Mega czucie bocznych i przednich aktonów. Arnoldki - szok, zdziwienie, ból, pieczenie. Genialne ćwiczenie, chociaż może to zasługa wstępnego zmęczenia barków, wyciskaniem. Sam nie wiem. Unoszenia - trochę chyba nie czaję tego ćwiczenia. Chociaż czuję [...]
[...] fajnie ;) 20*10/25*10/30*10/35*8 20kg*10/25kg*10/30kg*10/35kg*10 4a czachołamacz 3x 10-12 12,5kg*12/15kg*12/17,5kg*9 - za długa sztangę wzięłam i gorzej się robiło, ale pieczenie niesamowite 12,5kg*12/15kg*12/17,5kg*12 - masakra, ale jestem dumna, zę zrobiłam ten progres :) 10*12/12,5*12/15*12 - wzięłam inną sztangę i nie wiem ile ważyła, [...]
[...] czyli ma teraz 11g białka, a całość ma 22g białka. A lepsze mięso z piersi kurczaka do ryżu gotowane czy smażone? Masz paczkowane po 100 g? Bo zazwyczaj są większe :-)) A które bardziej Ci smakuje? Smażone ok, pod warunkiem że nie w głębokim tłuszczu. Zdrowsze jest pieczenie i gotowanie. Zmieniony przez - kalikstat w dniu 2012-07-02 10:33:06
Plan na dzisiaj /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/005317c822d940718a412599175da055.PNG Wczoraj w nocy callanetics. Dzisiaj 7 dzień 16x 8kg Goblet Squat - czuję pieczenie mięśni. Dobrze, że nikt nie słyszał mojego stękania przy ostatnich dwóch. W planach ćwiczenia siłowe, ale nie wiem, czy się wyrobię. Jakoś zaczyna brakować mi motywacji, bo mam wrażenie, [...]
[...] chciało mi się już tych interwałów robić, bo przy bieganiu trzeba machać rękami \-) a moje się dźwigają tylko do pępka. Najgorzej wspominam unoszenia bokiem - jeszcze czuję pieczenie. Jak dzisiaj te okna pomyje? Jeszcze brzydkie i niegrzeczne pomiary: Zmieniony przez - porandojin w dniu 2013-12-16 13:37:01 [...]
[...] zawodami jesteś :-P Trzymam kciuki swoją droga! A ja żyje, mam sie dobrze, no chociaż moze nie dzisiaj z rana %-) Nie ciągnie mnie do ciasta w ogóle! Co zjadłem, to same pieczenie wołowe, schab ze śliwka, krem z grzybów. Jakiś pasztet pieczony, do tego makaron z gorgonzola i szpinakiem, sałatka z kurczakiem i kiełbasę z ogniska, bo na [...]
[...] jeszcze na żołądku ostatni posiłek i powstała jakiś taki marazm to poszło całkiem dobrze. + 2,5kg ;) Wiosłowanie pendleya z wyraźnym akcentem odłożenia sztangi spowodował pieczenie między łopatkami, jak my z MONO lubimy to uczucie ;) Wyciskanie na wąsko też super bo 80kg i myślę forma ruchu też całkiem niezła. Na deser OHS z pierwszym [...]
[...] zginać za mocno w kolanach. Później ciężkie przysiady ze sztangą 107,5kgx8p i to w dwóch seriach dla mnie konkretnie to poczułem. Przysiady wąskie z hantlami zawsze wywołują pieczenie – to już standard ha ha OHS mimo, że jako ostatnie ćwiczenie to zwiększona ilość powtórzeń przy ciężarach z poprzedniego treningu Bardzo zadowolony z treningu. Już [...]
[...] schodziły się tak do środka. Spróbuj palce ciut bardziej na zewnątrz dać. A w mcnpn właśnie musisz walczyć z ciężarem, to nie jest kosmetyka. Tutaj "ciężar musi być ciężki" ;-) Póki nie łapiesz garba czy nie zginasz za mocno kolan, to jest dobrze. Nie wszędzie można tylko czuć pieczenie, są takie ćwiczenia, gdzie jednak trzeba stawiać na ciężar.
[...] Spróbuj palce ciut bardziej na zewnątrz dać. A w mcnpn właśnie musisz walczyć z ciężarem, to nie jest kosmetyka. Tutaj "ciężar musi być ciężki" ;-) Póki nie łapiesz garba czy nie zginasz za mocno kolan, to jest dobrze. Nie wszędzie można tylko czuć pieczenie, są takie ćwiczenia, gdzie jednak trzeba stawiać na ciężar. ok przyjąłem do wiadomości !
Też o tym myślałam, ale póki co pieczenie odpada, bo w akademiku moja kuchnia to dwa palniki. :-D A sernik może zrobię w tym tygodniu, choć nie wiem, bo postanowiłam odstawić nabiał na próbę. Wczoraj idealnie mnie zaspokoił budyń ryżowy, a dziś na śniadanie wjechały placki z ciecierzycy (wyśmienite) i jakoś chcica minęła. :D Pewnie do czasu tylko, [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
zgaga występuje czasami i nie jest to pieczenie z przełyku tylko bardziej z żołądka (takie mam odczucie) tyle ze to nie jest przy kazdym posiłku i np jak zjem mięso to boli mnie cały żołądek i to dosc długo to cofanie trwa, miałem robioną gastroskopie ale nic mi na niej nie wyszło. Dodam jeszcze ze głowa niesamowicie boli od tego bekania... [...]
[...] mniejszy, nie wiem co się dzieje, teraz mam ból w okolicach pachy, jakby rozrywania mięśnia, jest to ból piekący, ciągnący od piersi do barku... nie potrafię tego opisać, to pieczenie na tej długościi, tak jakby wieczny zakwas?straszne spięcie? ruchy rotacji, odwodzeń nie utrudnione nawet z ciężarem tylko ten zaj**i**y skurcz [...]
Wodyn - przy ściąganiu wyciągu do 8 powtrz to light ale 9 i kolejne powtrz to straszne pieczenie w najszerszym wręcz przeszkadza mi to. Chyba, że moge z mała przerwą w środku seryjki? Wówczas to pójdzie i 70-80kg Owna - jasne, że możesz wstawić. Nie ma sprawy
[...] jest przyczyna wybierania kuraka, to polecam zakup wolnowaru. Wrzucasz praktycznie dowolne mięso, 8-10 godzin i masz absolutnie cały tłuszcz wytopiony. Rewelacja - jak normalnie byle błonka czy chrząstka mnie odrzucają, tak z wolnowaru zjem wszystko. No i to zdrowsze jednak niż smażenie/pieczenie bo wszystko zostaje w garze i się nie przypala.
Niektorzy maja problemybz nadgarstkami , poniewaz nie stabilizuja ich , wyginaja sie itp. A czasami poprostu wystepuje pieczenie przy przeciazeniach. Mialem to przy bicepsie ale sie samo naprawilo.