Do smażenia tylko go biorę, bo normalnie to używam oliwy, albo oleju lnianego, na zmianę. 1. Nie zajmować się wagą zbytnio. 2. Masło klarowane do smażenia. No dobra :D Zanotowane w łebku :D Panierka nie należy do tego za czym tęsknię, nigdy nie byłyśmy zbytnio związane ze sobą ;)
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] , Kotlet wygląda spokojnie na 200 g( po usmażeniu z panierką - a taki w tabeli to juz 700 kcal) jest tam zapewne sporo tłuszczu wielokrotnie odgrzewanego i gruuuuba panierka ( jak to w obiektach publicznych , liczy się ilość a nie jakość ) kapusta jak na zasmażce smalcowej z mąką pszenną to kolejne spore kcal , ziemniaki obsmażane [...]
Moze i byc z panierka jak lubisz bez przesady zycie jest za krotkie zeby takich rzeczy sobie odmawiac jak panierka bo przybedzie mi 5 g tluszczu. Dobra mam nadzieje ze pmoglem, ide komus innemu pomoc wiec konczmy temat juz chyba wszystko juz wiesz? :)
Panierka musi być w czymś nasączona, bo pije dużo płynu, jak każda panierka na bazie zboża. Wrzucić do piekarnika to wyjdzie sucha. Smażąc pociągnie dużo tłuszczu co wpłynie na ostateczną kaloryczność. Nie ma za bardzo opcji, żebyś zrobił zdrową panierkę, chyba że będzie na bazie już jakichś tłustych składników, jak nieodtłuszczona mąka kokosowa, [...]
[...] czysta choć trochę na oko jutro brak tenisa, ale pójdzie za to jakieś dłuższe bieganie (dłuższe jak dla mnie oczywiście) wyjazdowa szamka na kg (było tam nadprogramowo jakaś panierka oraz trochę sosu, ale niewiele) [...]
[...] chemią. Dlaczego pytałem o wędlinę, a no dlatego, że naprawdę nie jest problemem wywrócenie diety do góry nogami, przecież doskonale wiem, że schabowego się nie jada, bo panierka i tłuszcze w tym przypadku nie są najlepszej jakości, a te tłuszcze które tam są mogę zastąpić zdrowymi tłuszczami, naprawdę wiem, ale chyba Państwo nie [...]
ja tam uwazam ze problemem nie jest sama panierka bo ta jak slusznie zauwazyles mozna zrobic w miare zdrowa i wartosciowa, ale sam fakt ze przy smazeniu panierka naciagnie spore ilosci tluszczu co bardzo podbija kaloryke, no chyba ze smazysz bez uzycia tluszczu to powinno byc ok.
[...] Gainer 100g 15B 0T 80WW Mleko 300g 25B/10T/95WW 560kcal Przed treningiem zjedz zbilansowany posilek trening po treningu Bezpośrednio po treningu wypij gainera kurczak z panierka (i tak bedzie z panierka:p) 100g/bez panierki ryz 100g/ok tran 10g/z tranem ostroznie, daj oliwę z oliwek surowka 100g/ok B27 T11 WW88 kcal549 na noc twarog [...]
tłuszcze należy stosować i płynne np oleje i stałe grunt to dobra proporcja kaloryczność potraw smażonych wzrasta z uwagi że panierka nasiąka tłuszczem smazyć na teflonie bez tłuszczu najlepiej smalec jest ok
[...] na grube plastry, z bułki tartej, przypraw i jajka przygotować panierkę. Panierować bardzo starannie najlepiej po dwa razy w jajku i w bułce na zmianę. Chodzi o to, aby panierka zabezpieczyła ser przed rozlaniem się na patelni jak się będzie topił. Smażyć z obu stron na rozgrzanej patelni, ale na wolnym ogniu, tak aby panierka się nie [...]
Marian, ta panierka to musi być błonnik grochu, bo nic innego w składzie nie ma prócz kury. /SFD/2017/1/8/4547a368e01d4ac2a647dc5f925ab7f0.jpg Frytki na 10 minut do piekarnika prosto z zamrażarki i są mistrz. A co do butów, to te Twoje spoko, ale „problem” w tym, że są to typowe buty do biegania z miękką piankową podeszwą, więc stabilizacja do [...]
[...] Przed treningiem jedna pierś Pierś z kurczaka z warzywami Po treningu jedna pierś Pierś z kurczaka z warzywami Filet z ryby z panierką plus ryż Kolacja filet z ryby z panierka badz gotowana pierś Przeciwskazania medyczne : nie ma Zażywane suplementy : HI TEC ANABOL PROTEIN kretyna X-treme Ostatnio przerabiany plan: ? Ciężary w podstawowych [...]
Domowe "KFC" - czyli jak zrobić tortille z kurczakiem w orzechach włoskich i blanszowaną botwinką Składniki na 1 porcję: 150 g piersi z kurczaka 2 placki tortilli kilka listków botwinki czerwona papryka 1 ząbek czosnku papryczka chili czerwona cebula sok z cytryny Panierka: garść orzechów włoskich kilka gałązek świeżego tymianku szczypta oregano i [...]