Smazac na patelni teflonowej sama rozbita piers wyjdzie ok, ale w panierce raczej nie dasz rady. Jezeli jadasz czesciej smazone to kup PAM i nie bedzie problemu.
Zawsze też możesz używać do smażenia bezkaloryczny olej pam. Jednak umiejętne smażenie nie wpływa negatywnie na jakość posiłku, więc z głową jak najbardziej. http://potreningu.pl/articles/2146/ranking-najlepszych-tluszczow-do-smazenia Zmieniony przez - domer w dniu 2017-02-28 15:50:42
Jak 10 g tłuszczu na 100 g mięcha i to pływa, to ja jem chyba płatki (mięso) w tłuszczu }:-( PAM nie jest bez kalorii - jest to w sumie w większości normalny rzepakowy. Psika go się na tyle mało, że nie warto ich po prostu wliczać ;-) Zmieniony przez - WnMPapa w dniu 2017-02-28 20:59:59
mam ten olej Pam bez kalorii ale to porażka on od razu wyparowuje z patelni przynajmniej ja tak mam że od razu znika z patelni, nie wiem coś może źle robie.
1. kazda patelnia z nieprzywieralną powłoką, patelnia ceramiczna, tzw. non-stick. mozesz uzywac PAM'u lub oliwy w spray'u Monini. 2. slodzik nie psuje smaku zadnej potrawy/napoju- smakuje tak jak cukier. Dostepne są w pastylkach lub w proszku, np. b.dobra Stevia. Kcal slodzików w porcji jest bliska zero.
Albo spróboj jajecznice Jajka będziesz miał dotego jakać cebulka i co tam chcesz no i możesz smażyć na oleju PAM i zapić oliwą imo serek wiejski, jezeli naprawde poważnie podchodzić i chcesz być zawodnikiem to odradzam serek wiejski
Metka znakomicie sprawdza sie jako słodzik już jej niewielka ilość (50mg)potrafi zdiałać cuda !!! Prolongatum zaś nadaje sie doskonale do surówek ze względu na małą kaloryczność jest alternatywą dla oleju PAM