[...] różnego rodzaju węglowodanów. Źródło: M. C. Gannon, F. Q. Nuttall, P. A. Krezowski, C. J. Billington, S. Parker „The serum insulin and plasma glucose responses to milk and fruit products in Type 2 (non-insulin-dependent) diabetic patients” Jak widać sok pomarańczowy jest równie niekorzystny, jak picie wody słodzonej cukrem [...]
[...] Léonil Gheorge Airinei Catherine Luengo Sophie Daré Robert Benamouzig Hélène Fouillet Jacques Fauquant „Compared with casein or total milk protein, digestion of milk soluble proteins is too rapid to sustain the anabolic postprandial amino acid requirement” W badaniach Magali Lacroix i wsp. rola [...]
[...] różnego rodzaju węglowodanów. Źródło: M. C. Gannon, F. Q. Nuttall, P. A. Krezowski, C. J. Billington, S. Parker „The serum insulin and plasma glucose responses to milk and fruit products in Type 2 (non-insulin-dependent) diabetic patients” Jak widać sok pomarańczowy jest równie niekorzystny, jak picie wody słodzonej cukrem [...]
[...] Blanchard C1. “A history into genetic and epigenetic evolution of food tolerance: how humanity rapidly evolved by drinking milk and eating wheat”. U.S. ARMY MEDICAL DEPARTMENT CENTER AND SCHOOL FORT SAM HOUSTON, TEXAS 78234-6100 “PARASITOLOGY I” Mieczysław Chorąży “Gen strukturalny – ewolucja [...]
[...] requirements and muscle mass/strength changes during intensive training in novice bodybuilders” http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1400008/ Consumption of fluid skim milk promotes greater muscle protein accretion after resistance exercise than does consumption of an isonitrogenous and isoenergetic soy-protein beverage. Norton LE, Wilson [...]
[...] Accessed 2014 July 24. Kristensen, M., M. Jensen, J. Kudsk, et al. 2005. Short-term effects on bone turnover of replacing milk with colas beverages: a 10-day interventional study in young men. Osteoporos Int. 16: 1803–1808 Hossein Agha Aghili,1 Seyed Mohammad Hoseini, Soghra Yassaei, Seyed [...]
[...] efekty przynosi czysta glukoza. Źródło: M. C. Gannon, F. Q. Nuttall, P. A. Krezowski, C. J. Billington, S. Parker „The serum insulin and plasma glucose responses to milk and fruit products in Type 2 (non-insulin-dependent) diabetic patients” Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE [...]
Fani czekolad często narzekają na ich względnie wysoką kaloryczność, która to kreowana jest przez znaczny dodatek cukru. Oczywiście istnieją czekolady bez dodatku sacharozy, jednak z reguły są to czekolady tak gorzkie, że nie każdemu smakują. Rozwiązaniem na tego typu rozterki dietetyczne są produkty dosładzane substancjami słodzącymi naturalnego [...]