[...] 2270g do Olimp - Whey Protein Complex 100% - 2200g ?? Rozumiem ze Olimp ma duzo lepsze bialko niz Optimum ? Za Olimpa placimy 7zl wiecej a dostajemy 70g mniej. Male roznice w sumie ale jednak. Serio ten Wasz surowiec az tak swiatowej klasy ze cena musi byc tak wysoka ? I przy okazji mam pytanie czy Olimp wypusci czysty hydrolizat białka czy nie.
malutko tego białka.... a ile węgli i tłuszczó (szczwególnie laktozy...) jakie bv ma hydrolizat białka pszennego - czyżby to jakaś kopia ala Protein HiTeca? jak narazie najlepsza oferta to gainery i whey protein 72% 1300 gr za 82 zł Jeżeli straciłeś już w wiarę w wszystko - żyj dla siłowni i swoich mięśni ..........::::::::::STREET NIGGAZ [...]
[...] wegle. ww 6702 kcal W 1021 T 109 B 396 św 6032 kcal W 878 T 105 B 383 nw 3437 kcal W 379 T 87 B 270 a szejki wygldaja następująco ten przed i w trakcie treningu to carbo, hydrolizat białka, Tyrozyna, kreatyna, tauryna, bcaa, beta alanina, potas, wit C, szejk po treningu to taki posilek płynny a składa sie z miksu hopki czekoladowe kasza [...]
koncentrat białka serwatkowego 94,75% ~71g/100g izolat białka serwatkowego 1,05% ~0,78g/100g hydrolizat białka serwatkowego 1,05% ~0,78g/100g albumina jaja 1,05% ~0,78g/100g kazeinian wapnia 1,05% ~0,78g/100g peptyd L-glutaminy 1,05% ~0,78g/100g Ktoś jeszcze się będzie zachwycał tym mixem?? Activ wytłumacz wszystkim o co chodzi z tą zaawansowaną [...]
Junior26 - białko kolagenowe stanowi niewielką część tego produktu. Znakomita większość to hydrolizat białka mięśniowego kurczaka o bardzo wysokiej przyswajalności. Natomiast strawność rzeczywista (TD) produktu wynosi 100%.
[...] tłuszczowych oraz podwyższa termogenezę organizmu przy jednoczesnym hamowaniu nadmiernej degradacji białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia również wygląd skóry, zwiększa wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu. 3)hydrolizat białka serwatki
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia również wygląd skóry, zwiększa wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu. 3)whey amino to nic innego jak hydrolizat białka serwatki :) No mam nadzieje ze teraz wreszcie mi sie poszczesci :) POZDRAWIAM :)
[...] CLA to biologicznie aktywny kwas tłuszczowy o wielokierunkowym działaniu, odgrywający kluczową rolę w regulacji gospodarką tłuszczową organizmu, a w ten sposób przyczyniający się do regulacji masy ciała. Występuje min. w OLIMP CLA PROTONALINAL (45 i 90 kaps). Ad 3. Whey Amino oznacza hydrolizat bialka serwatkowego (aminokwasy serwatkowe).
[...] opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia również wygląd skóry, zwiększa wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu. 3]Whey Amino to hydrolizat bialka serwatkowego (aminokwasy serwatkowe). Olimpie tez chce wygrac :( Mikolaj w tym roku nie poszaleje w domu, wiec chociaz dobrym prezentem bylo by zrobienie [...]
[...] hamowaniu nadmiernej degradacji białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia również wygląd skóry, zwiększa wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu. 3]Whey Amino to hydrolizat bialka serwatkowego (aminokwasy serwatkowe). Moze cos w koncu wygram
[...] przy jednoczesnym hamowaniu nadmiernej degradacji białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia również wygląd skóry, zwiększa wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu. 3]Whey Amino to hydrolizat bialka serwatkowego (aminokwasy serwatkowe).
wcale nie czuję się z tym gorszy od zjadacza wysoko-jakościowych białek - Borsukafk - jedząc (zakładając teoretyczenie ze jesz) hydrolizat bialka serwatkowego - jesz białko, które nie zawiera ani laktoglobulin, ani laktoalbuminy, ani laktoferyny ani innych frkacji bialkowych o ktorych tutaj mowa, jesz białko wyjatkowo niesmaczne, a jednak nie [...]
Domer, Proliant 8200 to jeszcze nic, widziałem Hydrolizat Białka Wieprzowego 92% P1301 (do wzmacniania i pogłębiania smaku mięsa). Myślę że na Allegro to mógłby być prawdziwy HIT
[...] pozdrawiam EDIT : no i jesli to co pisze z tylu etykiety to prawda (podejrzewam ze cos tam nieco naciagane) ->chodzi o białka, to jest bardzo dobrze ;) napewno zakupię Wanilię, zobaczymy jak się sprawdzi Edit2: " Szybkowchłanialny hydrolizat białka glubuliny wieprzowej" wtf? ;o :D Zmieniony przez - lynczako w dniu 2009-08-15 23:12:27