SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

estradiol norma

  • estradiol norma pmol l

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    uprzejmie proszę o odpowiedz czy to dobre wyniki badań estradiolu 55,93 pmol/l czy jest za niskie. jaki powinien być prawidłowy wynik badań. dotyczy kobiety w wieku 29 lat przy wadze 64 kg. .. ......... ............ .............. ......................

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1229 Data: 6/22/2011 12:30:32 PM Liczba szacunów: 0
  • estradiol norma

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    estradiol 49.19 pg/ml czy to dobry wynik?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 3001 Data: 8/4/2010 9:58:11 PM Liczba szacunów: 0
  • Estradiol - jaka norma u faceta ?

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Szukam na google... i nie moge sie doszukać jaka jest norma estradiolu dla faceta... pomoże ktos ?

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 4346 Data: 5/23/2007 9:58:28 PM Liczba szacunów: 0
  • mam badania ESTRADIOL norma min 7.63 - norma max 42.60 mam wynik 18.34pg/ml, wiec chyba moge zaczac spokojnie cykl tylko mi napiszcie jak z tym arimidexem e4d jaka dawka? dzieki, i czy ten fat ktory mam pod sutami ( sa miekkie ) to zejdzie mi na wycince, bo narazie po 4 tyg redukcji na clenie nie zeszły Zmieniony przez - lucasso199 w dniu [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/1/2014 2:10:26 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] cyklu? Te badania mimo ze niektore sa w normie nie sadobre.Norma to jest pojecie wzgledne.Normy dla np testosteronu sa oparte na badaniach mezczyzn w roznym wieku To samo estradiol NORMA to srednia.I tak--20 letni chłopak ma zalozmy 10 w skali 2-10 a starzec 75 letni ma 2 w skali 2-10 Obaj maja testa w normie ale młody rucha 5 razy dziennie a [...]

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 15330 Data: 1/27/2014 8:17:03 PM Liczba szacunów: 0
  • AROMASIN dawkowanie

    Post
    Doping
    PRO

    powiem Ci tak: estradiol norma 8-43 jako, że wyj**ało mi go w kosmos (ponad 120) leciałem tak: 7dni 25mg ed 7dni 12,5mg eg po tej kuracji wynik: 66 (nadal duzo, za duzo;)) wiec leciałem: 10dni 25mg 5dni 12,5mg wynik: 77 (nie mam pojęcia dlaczego jeszcze podbiło) teraz chce polecieć grubiej, mianowicie: 5dni 75mg 10dni 50mg i potem do konca po 25mg [...]

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/13/2012 8:21:03 PM Liczba szacunów: 0
  • Panowie jest problem i już głupieje badania najświeższe progesteron norma 0,100-0,200 wynik 0,200 prolaktyna norma 3,5-19,5 wynik 8,5 estradiol norma 11-44 wynik 38 teść ponad normę 6x a sprzęt potrafi zrobić psikusa, ktoś ma jakiś pomysł? (leci obecnie sam teść enan) zaznaczam że nigdy nie miałem takie problemu na propie, możliwe że estr [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/9/2018 8:03:24 AM Liczba szacunów: 0
  • Opinia euro pharmacies. Jako pierwsze: nie biore zadnych steroiidow, muj estro jest bez stero ponad > 60pg/ml. estradiol (norma 7,6 - 42,6) Dlatego na test szukalem AI, znalazlem euro pharmacies arimidex, w forum opinia byla 50/50, i wyprubowalem. dwie paczki zamowilem (2x 20 tabletek/1mg (niby)) Pierwsze tabletki byly ok, poczulem tak po [...]

    Odpowiedzi: 20552 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/17/2020 7:02:53 PM Liczba szacunów: 1
  • Reszta morfo idealnie na HB. Estradiol norma 100-190 mój wynik 100 %-) a leci tylko jednen symex/week, odstawiam całkiem

    Odpowiedzi: 30936 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/4/2020 9:26:10 AM Liczba szacunów: 0
  • Pany odebrałem właśnie wyniki: estradiol norma: 11-44 u mnie 411 :D prolka 4-19 u m nie 12 testosteron 300-900 u mnie 5790 Co na zbicie estro lepsze? Symex czy armidex? bo właśnie ruszam i nie wiem co wziąć Zmieniony przez - SięNiePoddawaj w dniu 2018-07-20 11:58:33

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/20/2018 11:57:26 AM Liczba szacunów: 0
  • Pany odebrałem właśnie wyniki: estradiol norma: 11-44 u mnie 411 :D prolka 4-19 u m nie 12 testosteron 300-900 u mnie 5790 Co na zbicie estro lepsze? Symex czy armidex? bo właśnie ruszam i nie wiem co wziąć Zmieniony przez - SięNiePoddawaj w dniu 2018-07-20 11:58:33 No to nieźle estro pusciles... trzeba mieć łeb. Ja osobiście wolę exe ile [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/20/2018 12:05:06 PM Liczba szacunów: 0
  • Panowie leci mix PROP/MASTER/TREN ACE estradiol norma 12-40 było 440. Teraz po dwóch tygodniach armidexu tabletka co 3 dni jest 133. Uderzyć mocniej armidexem? (dodatkowo wypada czas przybicia hcg, bić czy na razie się wstrzymać?)

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/8/2018 6:26:16 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, poniżej wklejam wynik pierwszego badania, z 20 sierpnia, żeby łatwiej było porównać: testosteron: norma: 2,8- 8,0, wynik: 34,65 estradiol: norma: 7,6-42,6, wynik: 566,6 prolaktyna: norma: 4,6-21,4, wynik: 66,48 Leciało wtedy tak: prop 120mg e2d tren a 75mg e2d master 75mg e2d 10 dni temu skończyłem tren i mastera a weszło wino 40mg ed [...]

    Odpowiedzi: 69 Ilość wyświetleń: 3464 Data: 9/5/2013 2:29:45 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] %-) zeby nie mogli podac dokladnego wyniku... Prolaktyna norma 2,5-17 wynik: 17,8 Estradiol norma 0-56 wynik: 101 Radzicie zbijac tez prolaktyne? Boje sie ze jak zbije estradiol to siadzie mi libido, a jakbym zmniejszyl dodatkowo ta prolaktyne to i masa byla by bardziej zbita i moze libido bylo by takie w ch** duze jak teraz. Do obnizenia [...]

    Odpowiedzi: 1851 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/16/2013 2:21:57 AM Liczba szacunów: 0
  • Podbijam temat dalej bo coś poszło nie tak tylko nie do końca wiem co.... Jak pisałem wcześniej po cyklu zrobiłem badania i prolaktyna i estradiol w normie. Wskoczyłem na hcg. W sobote skończyłem brać hcg dawkowałem 2500iu e3d łącznie 20000iu. Dzisiaj rano zrobiłem badnia. Morfologia idealna żadnych kresek. hemoglobina ok. cholesterol w normie. [...]

    Odpowiedzi: 37 Ilość wyświetleń: 5360 Data: 9/4/2017 2:46:07 PM Liczba szacunów: 0
  • Odebralem wyniki i tak: T3 calkowite norma 0, 58-1,59 ng/ml ja mam 1, 50 Estradiol norma 11-44,00 pg/ml ja 53, 00 Prolaktyna norma 2,5-17, 00 ng/ml ja 15, 10 Testosteron całkowita norma 142, 39-923, 14 ng/dl ja > 1009, 40 I teraz pytanko prola gorna granica ale bez lipy jakos chyba?? Czy zbijac ?? Estro, ostatni tydzien jechalem 1/4 tab ari eod, [...]

    Odpowiedzi: 682 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/10/2013 3:33:34 PM Liczba szacunów: 0
  • Wysoki poziom kortyzolu

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Odebrałem dzisiaj wyniki także więc Glukoza:norma 3,90-5,50 mój 4,43 ,Estradiol: norma 27,10-52,20 mój 11,43 ,Progesteron: norma 0,20-1,40 mój 0,63 ,Prolaktyna: norma 4,04-15,20 mój 25,37 ,Testosteron wolny: norma 4,50-42 mój 10,53 potem,od razu po odebraniu wyników udałem się do Endokrynologa zacząłem mówić że trenuje że mam spadki wagi [...]

    Odpowiedzi: 71 Ilość wyświetleń: 13612 Data: 5/22/2015 2:41:24 PM Liczba szacunów: 0
  • haha fakt :-D dzięki za przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce. nie wiem czemu ale nie da się edytować postu wiec wklejam w komentarzu: wyniki badań: PROLAKTYNA : 275,1 norma : 86 - 324 KORTYZOL 369 norma 166 - 507 ESTRADIOL norma 13,7 norma 11,3 - 43,2 LH 5,2 norma 1,7 - 8,6 TESTOSTERON 3,47 norma 2,8 - 8,0 1. WIEK: 26 2. WAGA: 75 3. WZROST: [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 2782 Data: 8/26/2018 1:06:17 PM Liczba szacunów: 0
  • MÓJ 0,13 LH NORMA 1,24-8,62 MÓJ 0,16 FSH NORMA 1,27-19,26 MÓJ 117,81 ESTRADIOL NORMA 27-122 MÓJ 14,35 PROLAKTYKA NORMA 2,1-17,7 MÓJ 0,41 PROGESTERON NORMA 0,14-2,06 MÓJ 9,38 TESTOSTERON NORMA 0,14-2,06

    Odpowiedzi: 50 Ilość wyświetleń: 2268 Data: 3/14/2013 8:28:32 PM Liczba szacunów: 0
  • Normy te same co na poprzedniej stronie? Testa masz dobrego. Prolke i estro zbij troche i bedziesz sie lepiej czul. Prolaktyna norma 2.64-13.3 Estradiol norma 20-75 Testosteron norma 1.75-7.81

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 2152 Data: 9/19/2017 2:35:11 AM Liczba szacunów: 0