pozdro
pozdro
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
to jest to co lubie
"Nigdy nie osiągniesz więcej
niż chcesz"
poprostu nie rob bez obciazenia bo ja kiedys jak zauwazyłem bez obciazenia nie umiałem wiosłowania zrobic nawet hyhy
po jakims czasie opnujesz ten ruch, powoli przykładaj sie i samo wyjdzie
you can gain if you want
Inny sposob to: bierzesz linki wyciagu, obracasz sie o 180 stopni (recie Ci sie krzyrzuja, zauwazyles?

Mozesz dawac tez na stojaco, tym razem po zlapaniu linek tylko odchylasz sie do tylu i dajesz.
No i mozna tez na skosnej lawce (np na rzymskiej do brzucha jesli nie ma specjalnej jakiejs) polozyc sie na boku i jedna reka przeciagac z "przed oczu" do pionu.
Tak czy siak za kazdym razem skup sie by reka w lokciu sie w ogole nie ruszala. I poprostu rob tak by robic to faktycznie tylem baru. Mozesz miec za duzy ciezar jesli Ci nie idzie, tym miesniem bierze sie naprawde malo. Lepiej rob malym ciezarem a bardziej izometrycznie - powoli i przytrzymuj u gory.
I jeszcze cos, te ze sztangielkami mozna robic majac dlonie "poziomo" albo z kciukiem w dol. Z kciukiem w dol lepiej izoluje tyl ale moim zdaniem jest trudniejsze bo nienaturalne, poprobuj z dlonmi poziomo (tak jak na wyciagach), moze bedzie wygodniej.
edit:
Dopiero zalapalem ze jestes kobieta

Zmieniony przez - dzi w dniu 2006-06-01 11:01:10
Chesz poznac sekret? Nie ma sekretu. Dzieciak byl zszokowany, ta mina sie nie zmienia. Nie wiedzial ze cala informacja
ktorej kiedykolwiek bedzie potrzebowal juz tu jest. Tu i w milionach silowni na calym swiecie. Problem w tym ze prawda
nie jest piekna. Problem w tym ze ten sekret jest nudny i nieciekawy. Sekretem jest wytrwalosc.
The Journey - Animal
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
EDIT: Przepraszam, nie zauważyłem, że koleś bez sensu odświeżył temat..
Zmieniony przez - raczek87 w dniu 2008-03-28 22:18:43