Mam za sobą 2 cykle na monohydracie kreatyny (4 miesiące temu ostatni) i tu
1 pytanie: co lepiej zrobić 2 cykle kreatynowe czy 3 ? w terminie od września do kwietnia (8 miesięcy) bo maj, czerwiec planuje redukcje potem 1 miesiąc przerwy i odnowa.
I tu co zrobić lepiej:
teraz planowałem cykle na esterze kreatyny (2 cykle) jeden 4kapsy dziennie w dni treningowe i nie treningowe a drugi mocniejszy tylko jak go wzmocnić chodzi o sam ester(myślałem o 2 porcjach po 3 kapsy w dni T i 4kapsy w d N.
czy zrobić 1 cykl jeszcze raz na monohydracie 2 cykl na Esterze a 3 cykl na samym jabłczanie
Wyznaje zasadę że powinno się stosować kreatynę od najsłabszych soli do najmocniejszych.
2 pytanie: a dotyczy hmb, chciałem się na niego skusić na okres co najmniej 6 miesięcy planowałem w dni T 4g w dni NT3g czy np. warto stosować go w większych dawkach a przez to krócej <5g> ?
ps. tu mile by była widziana odpowiedź -szoho- z tego co wiem jedziesz na hmb już z 2 miesiące przy dawce 5g i jak?
Do tego przez cały czas Zma domowe w najgorętsze okresy treningowe normalne

Oraz do tego moega-3 około 6-8kaps. dziennie
3 pytanie: robiłem zawsze że po treningu cabro, po 20 min białko po 40 min posiłek czy robiłem prawidłowo ? w posiłku dostarczałem ww złożone oraz białko czy nie następują tu straty białka w przewodzie pokarmowym ? czyli czy to białko pomagało w czym kolwiek ?
Witaminki uzupełniam dieta ok. starz około 4,5 roku.
Zmieniony przez - efit w dniu 2005-08-02 22:43:49
Ludzie czasem myślą jak zabić czas, a to czas ich zabija