Bardzo zależy mi na porządnym wyszlifowaniu sylwetki, zmagam sie z tym od długiego czasu ale efektów brak, muszę gdzieś nawalać

Będę wdzięczna za tzw "kopala w dupala" i pomoc w diecie i treningach. Poniżej załączam ankietę, michę i fotki.
Waga : 59kg
Wzrost : 166cm
Obwód w biuście(1) : 90cm
Obwód pod biustem : 80cm
Obwód talii w najwęższym miejscu (2): 71cm
Obwód na wysokości pępka : 77cm
Obwód bioder (3): 87cm
Obwód uda w najszerszym miejscu: 57cm
Obwód łydki : 35cm
Obwód biceps : 29cm
W którym miejscu najszybciej tyjesz : ramiona, uda, biodra
W którym miejscu najszybciej chudniesz : talia, biust
Uprawiany sport lub inne formy aktywności:
poniedzialki 10-15km bieganie tempo ok 6min/km
wtorki 2godziny taniec na rurze (poziom początkujący, głownie cwiczenia na podciaganie, fajnie wzmocniło mi ramiona), basen (relaksacyjnie)
środa trening siłowy - barki
podrzut sztangi
sztanga x12
sztanga x12
sztanga +2.5kg x10
sztanga +5kg x10
sztanga +7.5kg x8
(max 27.5kg)
wyciskanie sztangi stojąc za głowę
sztanga x10
sztanga +5kg x10
sztanga +7,5kg x10
(max 27,5kg)
wyciskanie sztangi przed głowę
sztanga x10
sztanga +2.5kg x10
sztanga +5kg x10
(max 25kg)
podciaganie sztangi pod brode
mala sztanga x10 (15kg)
mala sztanga x10
mala sztanga +2.5kg x8
(max 17.5kg)
triceps
4x4kg x10powt
czwartek luzne bieganie ok 5km
piatek: rest, basen (relaksacyjnie)
sobota: trening siłowy nogi i pośladki
Przysiady ze sztangą z tyłu
rozgrzewka x12
Sztanga +7.5kg x10
Sztanga +10kg x8
Sztanga +12.5kg x8
Sztanga +15kg x8
Sztanga +17.5kg x8
Sztanga +20kg x8
Sztanga +22,5kg x6
(max 42,5kg)
Przysiad ze sztanga z przodu
Sztanga +7.5kg 8
Sztanga +10kg 8p
Sztanga +12.5kg 8p
(max 32,5kg)
Wykroki ze sztangą
Sztanga +7.5kg 8p
Sztanga +10kg 8p
Sztanga +10kg 8p
(max 30kg)
Łydki wzniosy na palce stojąc ze sztangą
Sztanga plus 15kg 20p
Sztanga plus 20kg 20p
Sztanga plus 25kg 20p
Sztanga plus 30kg 20p
(max 50kg)
niedziela: trening siłowy plecy i klatka
Podciąganie z wyskoku nadchwytem, wolne opuszczanie x12, x12, x12
Ściąganie drążka za głowę
4 sztabki 8
4 sztabki 8
5 sztabek 8
5 sztabek 8
Wyprosty tułowia 3x14powt
Wiosłowanie
Sztanga 10p
Sztanga 10p
Sztanga +2.5kg 8p
Sztanga +2.5kg 8p
(max 22,5kg)
Klatka (wyciskanie na ławce poziomej)
Sztanga x10
Sztanga +5kg x8
Sztanga +5kg x8
Sztanga +7.5kg x5
Sztanga +7.5kg x5
(max 27,5kg)
Rozpiętki
4kg 10
4kg 10
5kg 8
6kg 8
Biceps uginanie hantelek chwyt młotkowy
4kg 10
5kg 10
5kg 8
5kg 8
codziennie: rower jako pojazd do przemieszczania się wszędzie, srednio robie ok 20km dziennie. nie jest to typowe miejskie jezdzenie, mam kolarke i porszam sie srednio z predkoscia 3min/km
Co lubisz jeść na śniadanie:
ostatnio:
jajecznica z 2 jajek i 1 białka + 2-3 plastry wedliny drobiowej, warzywa (pomidor,cebulka, oliwki, szpinak), pestki dyni, chrzan
jeszcze nie tak dawno:
30g płatkow owsianych +15g whey trec + jabłko + 2-3 łyżki jogurtu naturalnego + siemię lniane
Co lubisz jeść na obiad : drób, ryby, grillowane/pieczone, z warzywami, duszone w pomidorach a la leczo, curry itp.
unikam węgli, od około 2-3 tyg jestem na bardzo nisko węglowodanowej diecie, w sumie nigdy ich za duzo nie jadłam z wyjątkiem około 6 miesięcy (sierpien 2013- styczen 2014) kiedy postanowiłam przejsc na weganizm ale zrezygnowałam z tej diety (nie wdaję się w szczegóły po co dlaczego..;)
Co jako przekąskę: jabłko, migdały, serek wiejski, warzywa typu kalarepka, papryka,marchewki (kiedys miałam manię marchewek), mała sałatka z kurczakiem/indykiem/łososiem
Co jako deser: ostatnio mam tzw "sweet tooth" i ciągnie mnie do słodyczy, ale zaspakajam się np daktylami, kostką gorzkiej czekolady lub (uwaga moja słabosc której baaardzo chcialabym sie pozbyc

Ograniczenia żywieniowe: nie lubię makaronu i past
Stan zdrowia: wszystko ok
czy regularnie miesiączkujesz: nie... od 2 lat nie mam okresu, po turbulencjach związanych z zaburzeniami odżywiania, najpierw anoreksja, spadek wagi do 46kg (grudzien 2012), pozniej megamix wszelkich innych zaburzeń, na chwilę obecną mogę powiedziec, że pożegnałam się z ED aczkolwiek jakis tam mały strach został (jak z tymi węglami, ale liczę na to, że pomozecie mi wybic te fanaberie z głowy). U ginekologa ostatnio byłam, dostałam skierowanie na badania hormonalne ale poza tym ponoc wszystko jest w porządku i powinnam uzbroic się w jeszcze trochę cierpliwosci z tym okresem, poki co nie chce go sztucznie wywoływac)
czy bierzesz tabletki hormonalne: nie, ale kiedys regularnie brałam przez 3 lata. Przestałam we wrześniu 2012
czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza: nie
czy rodziłaś: nie
Preferowane formy aktywności fizycznej: każda. mam trenera personalnego, który czuwa nad moją formą, dzięki niemu raczej dobrze opanowałam technikę wszelkich ćwiczeń z ciężarami. aczkolwiek od ok 3 tygodni chodzę już sama na siłownię i nie mam problemu z wykonywaniem cwiczen i zwiększaniem ciężarów.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Trec Whey100, GoodHemp 100% natural raw protein. Mam jeszcze BCAA Trec'a G-Force 1150 ale nie stosowałam jeszcze. Zimą przyjmowałam codziennie tran
Stosowane wcześniej diety: az przykro pisac...zaczęlo się od Dukana (wiosna 2012), pozniej zaburzenia odzywiania, potem dieta weganska + praca na stanowisku kucharza w knajpie (+7kg), na chwile obecną low carb, chciałabym paleo, nie wiem co na to szefowe, proszę o pomoc, bo micha kuleje bardzo... (i tutaj pewnie bedzie najwiekszy kopas w dupas

TDEE wyszło mi około 2455kcal

DT Przygotowanie do startów w Trójboju Siłowym Klasycznym i Wyciskaniu Leżąc - sezon 2017/2018
http://www.sfd.pl/DT_Kitka__trojbój_i_wyciskanie_leżąc-t1155570.html