mam zamiar od lipca chodzic na silke 3 razy w tygodniu.moje pytanie: czy mam na kazdym treningu cwiczyc wszystkie partie czy podzielic na grupy?i w ogole ile powien wynosic czasu dzienny trening? tak tak, skorzystalem z opcji ''szukaj'' i opinie byly rozne:).niech sie wypowie ktos kto cwiczyl wedlug jednego z sytemow i zauwazyl dobre,b.dobre rezultaty.chodzi mi o zrobienie masy. pzdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/JAK_UŁOŻYĆ_WŁASNY_PROGRAM_TRENINGU-t214525.html
Masz tam w 1 tabeli napisane - jesli jestes poczatkujacy to wszystkie partie na jednym treningu, jesli nie to dzielisz itd.
Pozdro
Masz tam w 1 tabeli napisane - jesli jestes poczatkujacy to wszystkie partie na jednym treningu, jesli nie to dzielisz itd.

Pozdro
...
Napisał(a)
nie to że mam coś do kogoś( i jego wiedzy na temat treningu), ale wydaje mi się że Michail założył po to ten dział że sam będzie pomagał,przenosił posty kasował itd i sam nakierowywał na dobrą drogę sowimi planami/radami/sugestiami/konsultacjami. To tylko takie moje spostrzeżenie. Bo raczej ten dział nie ma wyglądać jak dział trening bo to nie na tym ta sztuka polega.
Najlepiej niech on sam powiem co i jak.
pozdrawiam
Zmieniony przez - pyzaaaa w dniu 2007-06-27 14:50:47
Najlepiej niech on sam powiem co i jak.
pozdrawiam
Zmieniony przez - pyzaaaa w dniu 2007-06-27 14:50:47
...
Napisał(a)
1. Na początek ACT, przez dwa miechy, potem dobzre by było split robić. Tematów o act były setki poszukaj sobie,
2. Nie ten dizał
Ps, jak juz keidys mówiłem jezeli ten dizał będize pierwszy będzie atakowany postami należacymi do zwykłego treningu
2. Nie ten dizał

Ps, jak juz keidys mówiłem jezeli ten dizał będize pierwszy będzie atakowany postami należacymi do zwykłego treningu

...
Napisał(a)
wojtas864
Cykjnij jak już będziesz zdecydowany
Cykjnij jak już będziesz zdecydowany

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
pyzaaaa tnx
Dobrze zrozumiałeś.

Dobrze zrozumiałeś.
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!