Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
150
witam
od jakiegos czasu mam problem z zasnieciem chociaz jestem mocno zmeczony.
nie mam pojecia czym by to moglo byc spowodowane.
bede wdzieczny za pomoc.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
150
raczej nie przetrenowanie, przynajmniej tak mi sie wydaje. Po treningu praktycznie zadnego zmeczenia a staram sie maksymalnie zmeczyc na treningu poprzez skracanie przerw miedzy seriami do minimum oraz nakladnanie mozliwie jak najwiekszego ciezaru.
Szacuny
2
Napisanych postów
90
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1504
Może coś nie mające nic wspólnego z treningiem? Podenerwowanie, stres? Nawet faza księżyce może mieć coś wspólnego Ja tak dla przykładu proszę ja ciebie wczoraj lunatykowałem
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1456
tez tak miałem, u mnie chodzi o to ze jesli nie poloze sie do 23. to juz lipa. wiem ze bd sie meczyl do 3-4 rano..
u mnie jest to taki 'czas na zasniecie'. jesli poloze sie zbyt pozno to juz nie moge zasnac, proboj sie wczesniej klasc i ogladac tv. mi pomaga. ogladam od 22-23 i oczka same sie zamykaja.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Załatw sobie lek zolpidemowy od lekarza, łatwo sie zasypia i przy okazji jak wymieszasz z piwem to niezła bania. Tzn nie czujesz że coś brałeś ale Twoja pewność siebie wzrasta cholernie, prawie jak inny człowiek :P
Szacuny
17
Napisanych postów
2971
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
32053
moze za duzo bialka walisz w porze wieczornej / rpzed snem
ja np po treningach sw mimo kurevskeigo zmeczenia tez nie moge zasnac jakd am po treningu bulka 40b / 40 ww, potem po godzinie ryz + 150 g piersi, a ptoem rpzed snem z pol godizny twarog
organizm jest tqak pobudzony przetwarzaniem bialka ze nie da rady spac ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
150
po treningu jem posilek ktory skalda sie z 200g piersi z kurczaka 100g ryzu bialego i garsc mrozonych warzyw przewznie jest to miedzy 17/18 kolo 20/21 wcinam kanapki i kolo 22/23 twarog z lyzka cukru(musi byc cukier bo inaczej nie przelkne tego) klade sie spac po 23 aha jesli chodzi o ten twarog jest to 100g twarogu chudego