Witam mam problemik! mianowicie prawa ręka tzn bic i ramie wolniej mi rosną niż lewa! na oko widac róznice nawet! co moge zrobic by tą róznice jakos zminimalizować?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja nie znam osoby ktora by miala rowne wymiaty rak:)
jestes lewo reczny??
jestes lewo reczny??
...
Napisał(a)
też mam taki sam problem: mianowicie w prawym biku: 34 cm, a w lewym 33 cm... mimo tego, że od samego początku moich zmagań z żelastwem używam takich samych obciążeń na obie ręce i wykonuję tyle samo powtórzeń... zdążyłem się już przyzwyczaić do tej "symetrii" 

...
Napisał(a)
Ja mam różnicę bicepsów z 2cm i żyje. Wydaje mi się jednak ze jak twoje mięśnie nabiorą ładnego kształtu różnica będzie o wiele mniej zauważalna.
...
Napisał(a)
Cialo czlowieka nie jest symetryczne. Mozesz dazyc da zmniejszenia defektu poprzez cwiczenie z dokladniejsza technika, dobieranie ciezaru do slabszej reki. Aczkolwiek na cud nie licz.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!