Witam.Od kiedy pamiętam ,moja druga ręka była daleko w tyle za prawą,ale od kiedy zacząłem chodzić na siłkę ,zaczęło mi to przeszkadzać... np. podczas treningu na biceps, prawą robię 3s 10/10/10 ,sztangielkiem 12 kg , siedząc w podporze ,a lewą...3s 8/8/8 ,sztangielek...10 kg...i to jeszcze z największym wysiłkiem...tak samo z uginaniem ramion młotkowym...prawą 12 kg , lewą 10 i to z trudem...poza tym jak ostatnio mierzyłem , to w prawym bicku mam 36~~ cm ,w lewym...34 o.O dziwnie to wygląda...co moge zrobić żeby lewa ręka dorównała prawej?bardzo mi na tym zależy ... ;\
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Miałem podobnie. Ćwiczyłem normalnie prawą łapkę, a lewą na maksymalnym wysiłku. Wyrównało się. Nie ma co sie przejmować.
...
Napisał(a)
nikt nie ma identycznych bicepsów przeważnie każdy ma różnice ok 1 cm... jeśli chciałbyś to wyrównać to bardziej katuj lewą ręke ale nie zapominaj też całkowicie o prawej...
...
Napisał(a)
was po***a**?
niech nie katuje lewej, bo różnica się powiększy.
do autora: nikt nie jest w 100% symetryczny. Ja też mam różnicę w bicach o 1cm. Po prostu tak masz. I tyle.
Ewentualnie możesz ćwiczyć ciężarem tylko z lewej.
niech nie katuje lewej, bo różnica się powiększy.
do autora: nikt nie jest w 100% symetryczny. Ja też mam różnicę w bicach o 1cm. Po prostu tak masz. I tyle.
Ewentualnie możesz ćwiczyć ciężarem tylko z lewej.
w moim przypadku jak trenuję siady mniej niż 2x w tygodniu to mnie kolana swędzą - VooDa
...
Napisał(a)
ok ,to po prostu nie mam się tym przejmować i robić swoje?:D dzieki za odp :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dziennik Treningowy by Motomeru
Następny temat