SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gainer domowej roboty

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 33808

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1294 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7910
ja kiedyś zmiksowałem płatki owsiane z piersią, słonecznikiem i orzechami włoskimi i do tego wody. W smaku było nawet niezłe, ale jak się piło to jakby wymiociny przelatywały ci przez gardło... xD ale najważniejsze jest to, że to pełnowartościowy posiłek i można go szybko wszamać

Nie wiesz kim być? Bądź sobą!

http://s18.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=35968 - kliknij a uszczęśliwisz biednego maczko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 3 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 223
znam dobry przepis na gainer
1 miarka gainera ze sklepu
250 ml mleka/lub wody
z mlekiem lepsze ;d

Ja tam od kaptura wole parasolke

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 560 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 26676
pewnie masa po tym twoim gainerze idzie znakomicie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 137 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 813
Ja przed chwilą wszamałem gainera swojej roboty: ryż, płatki owsiane, otręby, oliwa, jogurt, dwa jajka, trochę mleka

Żeby obronić się przed salmonellą można sparzyć wrzątkiem jajka, a potem wbić do miseczki z wrzątkiem, lekko się zetną, ale da się zmiksować trochę się od tego wrzątku rozwodni, ale białko będzie chyba lepiej przyswajalne

Wojownik z tłuszczem!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 427 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 15789
mam głupie pytanie:) gotujecie ten ryż przed zmiksowanie czy nie?

Pomogłem? Nie chce SOGa pomóż im

www.dkms.pl/index.php?id=314 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 137 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 813
Ja gotuję , ale może pogryziesz xD

Wojownik z tłuszczem!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2037 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17417
o dzizas spruboowalem tego gainera przema jazu ochyda (ale to tylko kwestia smaku )

Jak pomogłem to podziękuj . !
Jak nie to pytaj .!

" Madrym jest ten ktory umie przyznac sie do własnej głupoty"



TEST FITMAX Fire Fit podsumowanie str.6 : http://www.sfd.pl/TEST_Fire_Fit__Cyborg69-t860618.html?pow=tak&userid=304292#post5.

http://www.sfd.pl/Cyborg69_,_będzie_sie_działo_!_-t948969.html - MÓJ DZIENNIK

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19374
mój przepis:
50 gram ryżu białego rozgotowanego, banan, pare truskawek,łyzka miodu, 100 gram twarogu półtłustego, 30 gram odzywki białkowej, wodalub mleko i wszystko do blendera. Jem to po treningu. W ciągu dnia zamiast biłago ryżu daje parboiled lub płatki owsiane.

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 690 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9608
rusku siema, paraboiled dupa ma wyzsze IG niz bialy, jedz w ciagu dnia brązowy albo karze gryczana
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19374
pierwsze słyszę z tym ryżem. pewny jesteś?

sprawdziłem biły ig 70, parboiled 55 więc coś ci się podupcyło chyba.

Zmieniony przez - Rusku w dniu 2010-03-29 20:33:07

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[low carb] Pomidor faszerowany ricotta, parmezanem, bazylia i pinia

Następny temat

[Low Carb] Pesto z brokula i cycem

WHEY premium