SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gainer domowej roboty

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 33792

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 70 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 437
Ja robiłem tak:
Jogurt naturalny lub maślanka + odrobinę mleka.
Musli ok 70gram.
2 banany.
Odrobina twarożka.

Najlepszych ludzi uformowało naprawianie własnych błędów.
W.Shakespeare

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19374
no to wartośiowego białka za wiele nie masz w tym mixie

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 70 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 437
Dlaczego ? 125 gr serka wiejskiego + 400 gram jogurtu + 70 gr musli + 100ml mleka + 2 banany :D

Najlepszych ludzi uformowało naprawianie własnych błędów.
W.Shakespeare

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19374
Całe biąłko to kazeina czyli bardzo wolnowchłanialne. A po trneingu potrzebujesz "szybkiego" białka czyli koncentratu lub izolatu białak serwatkowego. KAzeina moze byc tylko dodatkiem a nie jedynym źródłem białka.

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 190 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3099
Dokładnie to jest białko roślinne a po treningu potrzeba białka zwierzęcego ;]

"Trenuj tak, abyś mógł przyjąć każdy cios, atakuj tak, abyś nie musiał przyjąć następnego."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19374
a gdzie ty widzisz białko rośłinne w serku wiejskim? to jest bialko pełnowartośiowe zwierzęce tylko problemem jest szybkosc przyswajania.

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5049 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31752
dosypać z 30g prochu i jest;)

:)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[low carb] Pomidor faszerowany ricotta, parmezanem, bazylia i pinia

Następny temat

[Low Carb] Pesto z brokula i cycem

WHEY premium