PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź<THE GREAT!>
http://www.sfd.pl/[AKCJA!!!]_TESTUJEMY_>_Muscle_Marinade_K_Otic_BETA_CRET_Ruthless-t731042.html
http://www.sfd.pl/[AKCJA!!!]_TESTUJEMY_REVOLUTIONS_CRACK_METHYLFIRE_P.I.M.P_BLAST_od_str_20!!!!!!!!!!!-t692330.html
http://www.sfd.pl/[AKCJA]_TESTUJEMY_1.m.r_Anarchy_FlashOver!_podsumowanie_strona_54!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-t667521.html
http://www.sfd.pl/[AKCJA!!!]_TESTUJEMY_Muscle_Meds_RX_Code_RED__300g_podsumowanie_str._22-t660467.html
http://www.sfd.pl/[AKCJA]_TEST:_LeanRevolution*AnimalRage*NapalmMuscleWarfare*Pornstar*SPIRODEX_od_9_s-t715901.html
Ale kto wie co to mogło być... może larwy tasiemca, a wół służył im jako żywiciel pośredni? Może być wiele opcji, Wygląda na to, że nie kupiłeś przebadanego mięsa!
Niechaj masa będzie z Wami
Jeżeli mięso leżało jakiś czas w miejscu do którego mogły się dostać muchy robacznice to robaki nie są groźne.
Ale jeśli to nie od muchy to może być nie fajnie, bo nie wszystkie musiały zginąć
http://www.igya.pl/ciekawostki_parazytologiczne/pasozyty_wewnatrz_nas.html
jeśłi się długo gotowało nic Ci nie będzie
a bardzo prawdopodobne że to jakieś ścięgno lub coś tego typu jak piszesz bo często się zdarza w wołowinie
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620