...
Napisał(a)
ej a wie ktoś z Was w czym tkwi sekret, ze jak pojdzie sie do restauracji chinskiej to tam kuczaczek jest taki mieciutki? jestem ciekaw jak oni go przyrzadzaja a moze ktos z Was sie orientuje? myslalem ze moze to dzieki duszeniu w woku, wiec kupilem wok..i dupa.. to dalej nie to samo.. nastepnym razem bede musial pogadac chyba z kucharzem ;]
...
Napisał(a)
Ja mam zawsze miekki, moze za dlugo gotujesz/dusisz/pieczesz.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
dlx, sekret jest w wielkości ognia na jakim się smaży. Im większy tym lepiej, smażenie powinno być jak najkrótsze. W profesjonalnych restauracjach orientalnych, to palniki w kuchni wyglądają wręcz jak silniki rakietowe
...
Napisał(a)
w grillu elektrycznym ile czasu powinno się piec cycka zawiniętego w folię?
...
Napisał(a)
Pewnie ok 5-10min. Sprawdzaj co jakis czas i nie bedzie problemu.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
najlepsza parowana albo gotowana lub pieczona a dasz jaką chcesz zajrzyj do działu kuchnia i tam sie dowiesz więcej
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
ja biore kroje na kawałki posypuje wszystkimi przyprawami jakie mam najczęściej: przyprawa do kuczaka ;do gyrosu , kucharek, papryka ostra następnie smaże na patelni po usmażeniu mieszam z jakąś sałatką i wrzucam wszystko do jakiejś dużej chrupiącej buły taki przepis ala kebab
1
Poprzedni temat
spalanie - jakie ćwiczenia ;)
Następny temat
Poproszę o sprawdzenie mojej diety
Polecane artykuły