...
Napisał(a)
Muszę pamiętać, żeby na redukcji tu nie zaglądać bo od razu głód mi się włącza niemiłosiernie jak patrzę na niektóre fotki...
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Płatki owsiane,mleko,sezam,rodzynki + kawa z kapką mleczka. Taki zestaw jest git, w najbliższym czasie tylko to
...
Napisał(a)
o zeby was
cza aparat wyciagnac znaczy sie
a w temacie to wlasnie konsupmpcji ulegly jajka na szpinaku z pieczarami i zielsko z vinegretem
Zmieniony przez - anniczek w dniu 2008-04-14 15:37:25
cza aparat wyciagnac znaczy sie
a w temacie to wlasnie konsupmpcji ulegly jajka na szpinaku z pieczarami i zielsko z vinegretem
Zmieniony przez - anniczek w dniu 2008-04-14 15:37:25
Trafiłam obok? Tam był mój cel.
...
Napisał(a)
tak patrze na te fotki, to albo macie gigantyczne talerze, albo jakieś oszukane te 100gramowe paczki ryżu jak ja wysypie na talerz po ugotowaniu całą paczke to nie mam gdzie dać mięsa, nie mówiąc o sałatce
No one likes us.. we don't care
...
Napisał(a)
Ja właśnie pochłanęłam makaron razowy kurczaka i warzywka z kiełkami. Mam prośbę studensky (jeśli to nie sekret kucharza) podaj proszę przepis na to mięsko i co to za sałatka wygląda przepysznie
...
Napisał(a)
Mięso: tłuczesz pierś z kurczaka, przyprawiasz (ja daję zioła prowansalskie, pieprz ziołowy, papryka, czasem przyprawa kebab jak mam ochotę), smarujesz oliwą i sruuu do lodóweczki na kilka godzin. Jak się zamarynuje to rzucasz na grilla,patelnię czy nawet możesz to ugotować w parowarze lub wodzie. Tutaj pełna dowolność
Suróweczka: szatkujesz kapustę białą, do tego ucierasz na cienkie paseczki marchew i kroisz drobniutko cebulkę. Dodajesz sól,pieprz i mieszasz łapkami lekko ugniatając, żeby trochę kapusta sok puściła. Jak pomieszasz to dodajesz oliwę (ja daję dużo ) i ocet jabłkowy. Mieszasz raz jeszcze, tym razem już łyżką i odstawiasz do lodówki, najlepiej na noc bo się fajnie przegyzie.
Pozdrawiam
Suróweczka: szatkujesz kapustę białą, do tego ucierasz na cienkie paseczki marchew i kroisz drobniutko cebulkę. Dodajesz sól,pieprz i mieszasz łapkami lekko ugniatając, żeby trochę kapusta sok puściła. Jak pomieszasz to dodajesz oliwę (ja daję dużo ) i ocet jabłkowy. Mieszasz raz jeszcze, tym razem już łyżką i odstawiasz do lodówki, najlepiej na noc bo się fajnie przegyzie.
Pozdrawiam
Poprzedni temat
Skakanka ważne
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Spadki przy braku treningu
Polecane artykuły