Szacuny
5
Napisanych postów
687
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11087
Wcześniej jak kupowałem twaróg z biedronki to był że tak powiem dosyć twardy. Od jakiegoś czasu już zaczynają mnie wkur**** bo co nie kupie twarogu to jest miękki jak jakaś "paćka" (nawet jogurtu nie trzeba dolewać bo jest tak miękki że wystarczy go pomieszać. Ale jak kładę na kanapki to jest masakra -> tej paćki nie da się nawet nałożyć na kanapkę a co dopiero zjeść.
I teraz mam takie pytania:
1.Co może być tym spowodowane że on jest taki miękki ?
2.Czy jak jest tak miękki to czy napewno tam jest na 100g produktu 20g białka
3.Czy mam robić dym w biedronce ?
Jeżeli ktoś nie przekracza możliwości własnego organizmu - to niech nie liczy na rozwój
Szacuny
52
Napisanych postów
3517
Wiek
34 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21015
moze dolewają wody Przy okazji gramature wzbogacić Bo u mnie tez zawszy był bardzo miekki. Ale mi to odpowiada, bo wole taki mieciutki co sie rozpływa w ustach jak emenems
Szacuny
1
Napisanych postów
127
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
59558
Pewnie wylaczaja lodowki na noc :> Albo za slabo chlodza.
Ja swego czasu caly czas nacinalem sie na przegrzane serki wiejskie,
ale chyba cos z tym zrobili bo juz jest dobrze.
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Wiek
36 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
45257
I teraz mam takie pytania:
1.Co może być tym spowodowane że on jest taki miękki ? /// DZIAŁANIE WYŻSZEJ TEMPERATURY, KUP TWARDY TWARÓG I IDZ Z NIM NA GODZINNY SPACER W SŁOŃCU I BĘDZIE MIĘKKI
2.Czy jak jest tak miękki to czy napewno tam jest na 100g produktu 20g białka// A CZY JAK UGOTUJESZ MAKARON I JEST ON MIĘKKI MA NAPEWNO TAKIE WARTOŚCI JAK PISZE NA OPAKOWANIU "TWARDEGO" MAKARONU ?
3.Czy mam robić dym w biedronce ? // JA BYM NIE ROBIŁ
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
1
Napisanych postów
35
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
964
jak twaróg miękki to może być kwaśny (bo wystawiony na wysokie temperatury) a wtedy sraczka gotowa:). Ja na Twoim miejscu nie kupowałbym takiego sera w sklepie...