Tam kregosulp dziala w plaszczyznie poziomej.... i bez jego obciazania mozna super zmasakrowac prostowniki..
Tam kregosulp dziala w plaszczyznie poziomej.... i bez jego obciazania mozna super zmasakrowac prostowniki..
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY -> http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=97
na poczatku machalem powtorzenia bez dbalosci o wlasciwe napiecie miecha i prawie nie czulem efektow... dopiero jak sie przylozylem to mialem masakryczna poompe i zniszczenie miesniowe :D
moze postarasz sie o jakis pas albo cos w tym gusice aby podwiesci sobie dodatkowy ciezar.. + standartowy 20kg przytulone do piersi...
Plan treningowy smętnie na mnie łypie tabelkami, z wyrzutem pokazując wykreślony zeń piątek, niczym plamę na mym honorze. Ja jednak wiem, że ten jeden trening odpuścić musiałem. Jest coraz lepiej i już jutro zamierzam ponownie szturmować siłownię.
Zmieniony przez - Hardened w dniu 2006-08-13 22:45:45
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY -> http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=97
Uff, wróciłem z ćwiczeń. Relacja nieco później, póki co wklejam zdjęcie jednej z moich specjalności, jaką upichciłem zaraz po powrocie do domu. Moja dziewczyna skomentowała smak krótko: Jezu, ale pyszne!
Pierwsza pizza została już pochłonięta, a druga będzie zaraz gotowa. Sami jej rady nie damy, są może jacyś chętni?
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY -> http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=97
odgrzeje w mikrofali
przy okazji to biorac pod uwage jakiekolwiek zasady dietetyki to straszny posilek o godzinie 20
Chesz poznac sekret? Nie ma sekretu. Dzieciak byl zszokowany, ta mina sie nie zmienia. Nie wiedzial ze cala informacja
ktorej kiedykolwiek bedzie potrzebowal juz tu jest. Tu i w milionach silowni na calym swiecie. Problem w tym ze prawda
nie jest piekna. Problem w tym ze ten sekret jest nudny i nieciekawy. Sekretem jest wytrwalosc.
The Journey - Animal
Nic nie musiałeś odgrzewać, czekała w piekarniku.
Po siłowni organizm wiele może... strawić . Nawet o 20.00. Ponadto mówiłem, że nie jestem fanatykiem diet.
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY -> http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=97
www.pajacyk.pl - kliknij nic Cie to nie kosztuje
http://www.sfd.pl/kojot15_reaktywacja_str41__dziennik-t448260-s41.html#post8
PRZEPIS NA PIZZĘ (czas przygotowania ok. 60 minut)
Składniki na ciasto:
- 1,5 szkl. mąki,
- 3 dkg drożdży,
- 3 łyżeczki oleju,
- 0,5 szkl. wody przegotowanej i lekko ciepłej,
- 0,5 łyżeczki soli,
- 0,5 łyżeczki cukru.
Jak przyrządzić?
Składniki powinny mieć temperaturę pokojową. Na początek włączamy piekarnik, ponieważ w czasie przygotowywania ciasta równomiernie się nagrzeje, co jest bardzo istotne. Temperatura jakiej potrzebujemy to 225 stopni (czytaj: musi być gorąco ).
Na blat wysypujemy mąkę, kruszymy drożdże, wlewamy olej, wsypujemy sól i cukier i zagniatamy to, ile pary w rękach. Po ok. 3-5 minutach roboty powinno być jednolite i gładkie. Zostawiamy je w misce na 15-20 minut (w tym czasie przygotujemy i pokroimy pozostałe składniki) pod ściereczką, aż wyrośnie w jakimś ciepłym miejscu. Gdy wyrośnie, jeszcze kilkakrotnie zagniatamy (łatwiej zwiększy swą objętość i będzie pulchniejsze ). Następnie należy ciasto rozwałkować na posypanym mąką blacie, nadając mu kształt blaszki na której będzie pieczona pizza. I tyle.
Pozostałe składniki:
- ok. 40 dkg żółtego sera (starkować na tarce z dużymi oczkami)
- przecier lub koncentrat pomidorowy
- oregano
- bazylia
- czosnek
- biały pieprz
- wg uznania (np. pieczarki, szynka, oliwki...)
Zanim położycie na cieście wszystkie wybrane składniki, polecam posmarować je specjalnym sosem. W kubku wymieszajcie: przecier pomidorowy, duuuużą szczyptę oregano, nieco bazylii, rozgnieciony w wyciskarce czosnek (3 ząbki ale wielbiciele czosnku powinni wziąć więcej), Zresztą, przyprawy wg uznania... Czas pieczenia w dobrze rozgrzanym piekarniku to ok. 20 minut. Podane składniki wystarczą na 2 smakowite pizze. Smacznego!
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY -> http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=97
ciężko będzie mi po niej przerzucić się na takie żarcie...
Rośniej, rośnij i jeszcze raz rośnij
HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
Czym się różni wit.b12 w ampułkach od b12 w tabletkach ?
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- ...
- 40