SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak przyrządzić pierś kurczaka??

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3092

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 557 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 22004
Aby była jak naj smaczniejsza :D:D
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 279 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2924
Rozdrobnioną pierś duszę w małej ilości wody w teflonowym rondlu z tłuczonymi orzechami włoskimi i rodzynkami (proporcje składników można sobie dobrac do diety)...
Pychotka

Nie ilość a jakość...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 281 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5957
najsmaczniejsza jest smazona (ale nie najzdrowsza) na teflonie+full przypraw+panierka, poszukaj w wyszukiwarce, bylo duzo przepisow na kurczaki

ja je po prostu wrzucam do garczka i gotuje

Nie chce takze cowiczyc na jakoas rzezba konkretnie, tylko duza dosc masa duzy biceps i kalata niczego sobie.
Ale wszytsko w masie miesniowej.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1650 Wiek 50 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 29299
Obtaczasz w oliwie,przyprawach na patelnie teflonową,rumienisz z każdej strony i do gara z wodą.Gotujesz-dusisz ze 20min.i gotowe.

Trza być twardym, nie miętkim!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 344 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 14809
w folie aluminiowa, duzo przypraw i do piekarnika

Iam going to stay young until I die.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ja częsito leje na poatelnie wode i troche oliwy i wrzucam warzywka i kuraka i tak to sie dusi razem z smażenie to nie jest i oczywiście przyprawy do tego :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6277 Napisanych postów 76066 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 755022
Dla jednego bedzie najsmaczniejsza pieczona, dla drugiego gotowana

https://www.sfd.pl/temat52358/

Zmieniony przez - domer w dniu 2005-05-24 16:09:14

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1620 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 62299
Ja robiem w najporstrzy możliwy sposób i też jest smacznie. Czyszczę mięso, wkładam do gotującej wody, sypiem jakieś przyprawy w stylu wegeta czy kucharek taki zestaw gotuję 30 min. Jem to codzienie od 4 miesięcy i jest ok.

Pomogłem? Daj SOGa

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 281 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5957
ja bym nie polecal wegety ani kucharka z uwagi na zawartosc w nich glutaminanu sodu i innych substancji wzmacniajacych smak i zapach jak "witaminy E", to jest po prostu chemia
lepiej przyprawiac normalnymi przyprawami oddzielnie

Nie chce takze cowiczyc na jakoas rzezba konkretnie, tylko duza dosc masa duzy biceps i kalata niczego sobie.
Ale wszytsko w masie miesniowej.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 2585 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 17421
wkladasz do microfali na 5 min posypujesz przyprawa, dolewasz wody i gotowe

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 218 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5296
wkleje wieczorem jak bede w domku przepis na panierke z kfc :P pycha =)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 243 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 4590
Najzdrowiej jest obtoczyc w przyprawach. POzostawic na 1-2h w lodowce ( zalecane nawet 12h ) aby cycek nasiakl. Pozniej tylko na domowego grila i gotowe.

Najszybciej natomiast jest obtoczyc w przyprawach i wrzocic od razu na patelnie( mozna w kawalkach ) Chwila moment i gotowe.

Smazenie w panierce podnosi IG potrawy. Wowczas trzustka wytwarza wysoki poziom insuliny co pobudza enzym lipaze (budowe tkanki tluszczowej), a hamuje wytwarzanie lipozy, ktora rozkada tluszcze.

Kalkulator do CC http://www.sfd.pl/Carb_cycling_-_progr.-t734077.html - V. 3.1 (aktualizacja 13.08.20011)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dobra dieta?

Następny temat

DZIWNE PYTANIE...

WHEY premium