Hej wszystkim.
Otoz po pierwsze: jak przyrzadzacie piers z kurczaka? Ja robie to bez panierowania i smaze-ale musze przyznac, ze naprawde przynajmniej mnie niezbyt dobrze to smakuje...
Moze podzielicie sie swoimi doswiadczeniami.
I drugie pytanko jakie sa inne dobre zrodla bialka oprocz piersi kurczaka(indyka), tunczyka, bialego sera chudego, tak zeby bylo to mozna dodac do makaronu,kaszy czy ryzu?
Dzieki wielkie wszystkim za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Otoz po pierwsze: jak przyrzadzacie piers z kurczaka? Ja robie to bez panierowania i smaze-ale musze przyznac, ze naprawde przynajmniej mnie niezbyt dobrze to smakuje...
Moze podzielicie sie swoimi doswiadczeniami.
I drugie pytanko jakie sa inne dobre zrodla bialka oprocz piersi kurczaka(indyka), tunczyka, bialego sera chudego, tak zeby bylo to mozna dodac do makaronu,kaszy czy ryzu?
Dzieki wielkie wszystkim za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam,
NoRtOn
*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best