SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Krata na LATO 2021 wg rutkow

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 48695

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7517 Napisanych postów 49525 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385528
Na patelnie alebo do piekarnika i gotowe , wlasnie ostatnio mam fazę ze wrzucam do foli i do piekarnika i mega dobre soczyste wychodzi .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4576 Napisanych postów 7247 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 39610
Ja to bym kucharza potrzebował który by pichcil za mnie haha
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojan Jan Olejko Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12139 Napisanych postów 30548 Wiek 75 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1131067
goldberg1982
Ktoś musi to apetycznie przygotować hihi
Mięso same w sobie jest apetyczne!
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7517 Napisanych postów 49525 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385528
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12974 Napisanych postów 20733 Wiek 41 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 607825
rutkow
Na patelnie alebo do piekarnika i gotowe , wlasnie ostatnio mam fazę ze wrzucam do foli i do piekarnika i mega dobre soczyste wychodzi .


Tak samo robię, bo to najszybszy sposób. Wrzucam kawał mięcha w naczyniu żaroodpornym do piekarnika i mam na kilka dni, wystarczy tylko ryż czy ziemniaki ugotować i obiad gotowy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4576 Napisanych postów 7247 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 39610
Z samego rana o jedzeniu gadać haha chyba pora iść jajecznicę robić bo smaka mi zrobiliście to niech będzie jajecznica na indyku
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12193 Napisanych postów 22035 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627600
Nie lubię takiego mięcha...
Ja rano kroję w paseczki co mam (każde mięcho się sprawdza), zalewam sojowym i teriaki. Po przyjściu do domu z pracy na patelnie - max. 5 minut i gotowe. Taka "chińszczyzna" wychodzi - w szczególności jak dodam kimchi, albo cebulkę, brukuła, grzyby, kapuste pekińską etc. Każde warzywo się nadaje. Czasami posypię przyprawą - albo chinska, albo koreanska...
Szybko to sie robi. A jeszcze jak makaron dodać, taki precooked "ramen style", albo z ryżem zjeść...
O pieczeniu w foli dużo niefajnego czytałam, więc juz od kilku lat nie piekę.




Zmieniony przez - Paatik w dniu 2021-04-19 09:06:45
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4576 Napisanych postów 7247 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 39610
No proszę ile człowiek może się dowiedzieć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12974 Napisanych postów 20733 Wiek 41 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 607825
Paatik to zupełnie nie moje smaki

a takie upieczone to można do wszystkiego dodać, nawet do sałtki czy na kanapkę i zawsze jest pod ręką


Zmieniony przez - Viki w dniu 2021-04-19 10:31:56
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12193 Napisanych postów 22035 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627600
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

KRATA NA LATO wg ojan

Następny temat

KRATA NA LATO 2021 wg Fifiego

WHEY premium