Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
...
Napisał(a)
Na patelnie alebo do piekarnika i gotowe , wlasnie ostatnio mam fazę ze wrzucam do foli i do piekarnika i mega dobre soczyste wychodzi .
1
...
Napisał(a)
goldberg1982Mięso same w sobie jest apetyczne!Ktoś musi to apetycznie przygotować hihi
1
...
Napisał(a)
Mieso najlepsze
2
Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
...
Napisał(a)
rutkowNa patelnie alebo do piekarnika i gotowe , wlasnie ostatnio mam fazę ze wrzucam do foli i do piekarnika i mega dobre soczyste wychodzi .
Tak samo robię, bo to najszybszy sposób. Wrzucam kawał mięcha w naczyniu żaroodpornym do piekarnika i mam na kilka dni, wystarczy tylko ryż czy ziemniaki ugotować i obiad gotowy
2
...
Napisał(a)
Z samego rana o jedzeniu gadać haha chyba pora iść jajecznicę robić bo smaka mi zrobiliście to niech będzie jajecznica na indyku
1
...
Napisał(a)
Nie lubię takiego mięcha...
Ja rano kroję w paseczki co mam (każde mięcho się sprawdza), zalewam sojowym i teriaki. Po przyjściu do domu z pracy na patelnie - max. 5 minut i gotowe. Taka "chińszczyzna" wychodzi - w szczególności jak dodam kimchi, albo cebulkę, brukuła, grzyby, kapuste pekińską etc. Każde warzywo się nadaje. Czasami posypię przyprawą - albo chinska, albo koreanska...
Szybko to sie robi. A jeszcze jak makaron dodać, taki precooked "ramen style", albo z ryżem zjeść...
O pieczeniu w foli dużo niefajnego czytałam, więc juz od kilku lat nie piekę.
Zmieniony przez - Paatik w dniu 2021-04-19 09:06:45
Ja rano kroję w paseczki co mam (każde mięcho się sprawdza), zalewam sojowym i teriaki. Po przyjściu do domu z pracy na patelnie - max. 5 minut i gotowe. Taka "chińszczyzna" wychodzi - w szczególności jak dodam kimchi, albo cebulkę, brukuła, grzyby, kapuste pekińską etc. Każde warzywo się nadaje. Czasami posypię przyprawą - albo chinska, albo koreanska...
Szybko to sie robi. A jeszcze jak makaron dodać, taki precooked "ramen style", albo z ryżem zjeść...
O pieczeniu w foli dużo niefajnego czytałam, więc juz od kilku lat nie piekę.
Zmieniony przez - Paatik w dniu 2021-04-19 09:06:45
...
Napisał(a)
Paatik to zupełnie nie moje smaki
a takie upieczone to można do wszystkiego dodać, nawet do sałtki czy na kanapkę i zawsze jest pod ręką
Zmieniony przez - Viki w dniu 2021-04-19 10:31:56
a takie upieczone to można do wszystkiego dodać, nawet do sałtki czy na kanapkę i zawsze jest pod ręką
Zmieniony przez - Viki w dniu 2021-04-19 10:31:56
...
Napisał(a)
Viki - chińszczyzny nie lubisz?:)
Ty konserwatystka jesteś:)
Ty konserwatystka jesteś:)
Poprzedni temat
KRATA NA LATO wg ojan
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- ...
- 73
Następny temat
KRATA NA LATO 2021 wg Fifiego
Polecane artykuły