Bywało tak że 3 mieś bardzo ciężkiej pracy już dochodziłem do 1600kcal co wydaje mi się niemożliwe żeby z czym takim jeszcze nie wyciąć oponki a i oczywiście 6 posiłków... ale jednak nie udało się.
Praca fizyczna jako cukiernik, sporo dzwigania dosyć ciężka praca.
Teraz po tych wszystkich próbach podchodzę do tego inaczej, bardziej zdrowo.
I tu powstają moje pytania, jeżeli będę sobie od czasu do czasu pozwalał na jakiś cukier czy coś takiego to jak wpłynie to na moją redukcję?
Wzrost 174cm
Waga 77kg
Wiek 23
Tłuszcz w ciele: podejrzewam 15% z tym że oponka na brzuchu wygląda na jakieś 35%... Czego w ogóle nie potrafię zrozumieć.
Kiedyś jeszcze ważyłem 100kg mając 165cm i od tamtej pory ostro wziąłem się za swoje życie,jest to dla mnie ważne i potrzebuje obiektywnej oceny kogoś ogarniętego (zawodowca).
Dieta codzienna:4posiłki + 2 przekąski.
1posiłek
2 jajka 2 białka 10 wafli kukurydzianych z nasionami chia, warzywa.
PRZEKĄSKA: 5x daktyle.
2posiłek
(ryby różne:łosoś,mintaj,dorsz 150g, ryż brązowy długoziarnisty 100g,warzywa,tłuszcz 10g najczęściej oliwa z oliwek.
3posiłek
Serek wiejski 200g,10 wafli kukurydzianych z nasionami chia,warzywa i kawałek awokado oraz plaster sera żółtego.
PRZEKĄSKA: suszone banany,orzechy ziemne.
4posiłek
Ser twarogowy pół-tłusty 150g,warzywa i orzechy(nerkowce,laskowe,włoskie,migdały) 20g
Czy ta dieta jest dobra i czy powinienem po ją poprostu trzymać do skutku zmniejszając co jakiś czas podaż tłuszczy?
IMG_20180424_131044.jpg
IMG_20180423_172159.jpg
IMG_20180424_205139.jpg wciągnięty brzuch
IMG_20180424_205040.jpg chciałem tu pokazać pod kątem wciągnięty i jak największa ilość skóry.
IMG_20180424_205105.jpg wyprostowany