PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźBiałko 170-190 gram
Węglowodany 100-200 gram
Tłuszcz 100-130 gram
Trzymaj się tych wartości co do treningu warto byś poczytał : https://www.sfd.pl/[ART]_Pierwszy_rok_treningów_-t906985.html .
Pozdrawiam
Zmieniony przez - wojo zmc w dniu 2016-01-03 13:33:46
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
1. WIEK:28
2. WAGA:95
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:43
-klatka:120~
-udo:60
-talia:93
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5
6. DIETA:jest
-białko:ok 142
-węglowodany: 277
-tłuszcz: 30
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:cos tam kiedys bylo.
8. TRENING: 4razy w tygodniu silka,trzy razy bieganie.
9. CEL CYKLU:redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:dawno dawno.
11. POZIOM BF%: ok28.
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):Endo/mezo tendencja do tycia.
13. STAN ZDROWIA:100 %
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:BRAK
15. PPM (podstawowa przemiana materii):?
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:ok 120
-martwy ciąg: 200
-przysiad:nie probowalem nigdy ale ok 100 8razy w serii.
Te rodzynki zamień na owoca po prostu, banan samotny to po treningu od razu?
Wrzuć tam tłuste ryby (łosoś, makrela,śledzie) mięcho tłuste, podroby. Orzechy, oleje, awokado, jajka. Bo słabo...
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever." - Lance Armstrong
http://www.sfd.pl/kris4real_/,_VE_GOT_DA_POWER_-_NATURAL_POWER__ALTERNATYWNA_DROGA_ATAKUJE_-t434668.html
TRENING HST: http://www.sfd.pl/HST_-_Reaktywacja-t507030.html
DIETA: http://www.sfd.pl/DIETA__NIEZBĘDNY_ELEMENT_ZDOBYWANIA_SIŁY_ORAZ_MASY_MIESNIOWEJ-t507414.html
Moderator działu Odżywianie