...
Napisał(a)
Mam pytanko, a mianowicie czy w tym okresie starac sie mniej jeść(chodzi mi o wieczór, np. jeść do godz. 18) czy poprostu podobnie jesc jak zawsze, tyle, że zjadać wiecej tłuszczy a mniej weglowodanów. Zaznaczam, ze zakupiłem Thermo Speeda. P.s Jesli mój post jest bezsensu to przepraszam za zaśmiecanie. Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Jesc mozesz podobnie, najwazniejsze zebys zmienil zalozenia diety. Od zapotrzebopwania kalorycznego odejmij okreslona ilosc kalorii 200-500. Reszte informacji znajdziesz w postach podwieszonych.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Ups... z tymi sogami wypalilem, no cóż - intencje było dobre, pozdrawiam i serdecznie dziekuje za odp.
...
Napisał(a)
prosze...zastosuj się do rad kolegów a na pewno bo pewnym czasie osiagniesz swój cel
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
mozesz jesc i non stop tylko zmiesc się w bilansie
nawet w nocy 

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Poprzedni temat
masło/margaryna - ile g na jednej kromce??
Następny temat
Jak to się stało- zagadka
Polecane artykuły