SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG]. kulinarny Grekusia

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 204920

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 216 Napisanych postów 8941 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84012
Kotły są super

"Optymista to ktoś, kto wie, że zrobienie kroku do tyłu zaraz po tym, jak się zrobiło krok do przodu to nie katastrofa tylko cza-cza."

http://www.sfd.pl/Zrozumieć_kobietę_;_czyli_Female_Phase_Training_by_Ejpi-t1087093.html# 

"Ludzi z nadmiarem teścia sie tylko ogląda"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 242 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3304
muszę przyznać , że naprawde fajne zdjęcia Ci sie udają!

Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1149 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
No jak mam czas i apetyt to są fajne.
A ze apetytu nie mam to tylko zdjęcie kanapki z mięsem z udek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1149 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Wpadłem sobie do pracy na chwile

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17726 Napisanych postów 132243 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1461071
A co to się tak pali ?

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1149 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
olej od wysokiej temperatury. przy okazji fajnie opala mięsko burgera po bokach.

bardzo lubie pracować na tej patelni.
jutro wrzucę ją na wagę z ciekawości, ale obstawiam 5 kg.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17726 Napisanych postów 132243 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1461071
Macie jakąś formę do hamburgerów czy w łapach normalnie robicie że on taki okrąglutki

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1149 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
te robiłem własnoręcznie. Fajny patent mamy na robienie burgerów

robienie ich to przyjemność
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17726 Napisanych postów 132243 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1461071
to dawaj ten patent, ja sobie z pudełka lodów odciąłem górną cześć taka co jest wzmacniana i w tym mięcho upycham.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1149 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
kroje mięcho w kostkę, polewam Wonchesterem, posiekaną świeżą kolendrą, do tego pieprz i na noc do lodówki.
Rano miele i teraz tak:
rozwijam warstwę folii, obok drugą tak aby trochę nachodziły na siebie.
Wykłądam mięso i zwijam w roladę.
Ubijam, uklepuje, wałkuje i mam osmiokilogramowy rulon.
Ucinam kawałek i wrzucam na wagę orientacyjnie.
Dalej kroję kawałki na grubość jak pierwszy i każdy ląduje na wadze.
190-200 g


Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-10-09 20:31:33
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

płatki jaglane

Następny temat

Moja Szama :)

WHEY premium