SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG]. kulinarny Grekusia

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 203413

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Dlatego mówię że jak idziesz na rozmowe o prace to prosto z mostu walisz najwyżej powie że nie może dać tyle. Trzeba zawyżać zawsze! Wtedy Cię będą szanować! Cza pokazać że się ma zasady!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 242 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3304
mówisz o stawce godzinowej czy jak sie zapyta ile cisniesz na klate ? :D

Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24539 Napisanych postów 68219 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 538253
Greku zalezy jaka branza. W mojej mozesz tylko garba dostac

Tymczasem pokaz co ciekawego do jedzonka zrobiles/zrobisz

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Rozumiem luźne kom.dotyczące jedzenia lub treningu w tym blogu ale spamu już nie,dlatego zacznę rozdawać nagrody w postaci nagany

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
To juz w ogóle cmentarz w dziale będzie


Biorę się za robotę












Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-10-27 11:55:04

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-10-27 12:49:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 345 Napisanych postów 9131 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111386
ten sosik na mozzarelli i pomidorkach to co? zawsze mnie to zastanawia

'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Balsamico
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 242 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3304
pizze z jakiej maki robisz ? zwykla czy z jakimiś szczególnymi parametrami ? ;)

Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Z pszennej


Omomom

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Ładnie się pali, po 998 zaraz ktoś zadzwoni.

A tak to co to za mieso ?

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

płatki jaglane

Następny temat

Moja Szama :)

WHEY premium