Mąki używam pytlowej. Wyglada jak pszenna, ale brzmi zdrowo
w mojej kuchni nie ma miejsca dla mąki żytniej czy pełnoziarnistej.
Swoją drogą nie wiem Czemu dla wszystkich " fit " to te dwie powyższe mąki ale spoko :p
Ilość wyświetleń tematu: 204746
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
grekar9A nie wiem czy fit. To niby solidnie przemielona żytnia, ale nie dam sobie ręki uciąć.
Kupuje na bazarku u młynarza. Zapytam nastepnym razem co to jest.
3 zł za kg płacę
"Pamiętaj, iż twoja własna determinacja, by osiągnąć sukces, liczy się bardziej, niż cokolwiek innego na świecie." (Abraham Lincoln)
.
.
http://www.sfd.pl/[BLOG]__SFORCIA__Czas_na_równowagę_i_powrót_do_formy!!_-t1150356-s1.html
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły