Szacuny
38
Napisanych postów
2843
Wiek
40 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
14610
atraMento
yersinia
A ja mam pytanko z innej manki jakiego oleju (poza oliwa) uzyly byscie do majonezu?
Ja tylko rzepakowego nierafinowanego używam za oliwą nie przepadam. Ze słonecznikowego wychodzi koszmar, nie radzę. przepyszny jest olej rydzowy (z lnianki) ale on jest za dobry wolę go na surowo do chlebka :)
ja jeszcze migdalowy rozwazalam, z awokado, z orzechow wloskich i z krokosza barwierskiego bo ponoc na cholesterol dobry
Rule #1: Nie nagradzaj się jedzeniem...chyba, ze jesteś psem
Szacuny
54
Napisanych postów
8880
Wiek
44 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
71682
yersinia
kessik
tylko olej to po bardzo małych ilościach trzeba dodawać
dzieki kessik, ja juz robilam majo kiedys.Pozniej jakos tak zarzucilam bo nie zdrowe ( zamienilam na jogurty). Ale tak logicznie myslac, dodac oleju z pierwszego tloczenia, jajca tez zdrowe...no wcale nie musi byc taki zly ten majo, oczywiscie zakladajac ze doda sie go rozsadna ilosc, a nie wpierdzieli pol sloika na jedno posiedzenie
i to jest dobre podejście
Główną przyczyną naszych porażek i sukcesów w życiu jesteśmy my sami
Szacuny
38
Napisanych postów
2843
Wiek
40 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
14610
a to nie wiedzialam. Musze doczytac bo z tego co sie orientuje omega6 po meno pauzie nie wolno. Chyba stanie na rzepakowym z pierwszego tloczenia, bo ma boski orzechowy posmak.
Rule #1: Nie nagradzaj się jedzeniem...chyba, ze jesteś psem
Szacuny
243
Napisanych postów
23792
Wiek
39 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
81252
TO PRAWDA.. ja też wczoraj sięrolowałam.. górę pleców mam spięta całą... za jednym razem nie puśći.. a ból taki, jak do miejsca łopatki doszło... jestem w szoku!