SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 410824

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Creative
Widzę że musisz mieć niezły metabolizm, to jest pewnie większość mojego btw


Ja nie mam metabolizmu...ja jestem metabolizmem



Franek z 3 jajek

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-11-07 14:52:36
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Takie zapieksy, szkoda, że mam taki ujowy aparat

Plan jest taki, żeby po weekendzie wrócić do trzymania michy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Bułka czosnkowa, ser żołty, na jedna oliwki na drugą konserwowy, na to mozarella bazylia, oregano i papryka czerwona

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94911 Napisanych postów 364908 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670422
2.5 kg ligawy na weekend pokrojone

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 1290 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 14100
Anubis nice

alhambra1970
co to ?


placki z owsa błyskawicznego + jabłko i dżem truchawkowy

a tu sernik z jabłkiem,kiwi,bananem i krakersami




Piękno jest w prostocie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4544 Napisanych postów 35813 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263222
Sporo mielonych z dorsza



ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 54 Wiek 22 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1752
K_PS
Sporo mielonych z dorsza







W czym obtoczone?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
JustBlackBerry Instruktor CrossFit
Ekspert
Szacuny 402 Napisanych postów 8425 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 142732
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4544 Napisanych postów 35813 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263222
FraneKapusta - tradycyjnie w bułce tartej

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
'Rybka po grecku i taki deserek mały oby to mnie nie podlalo

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Domowe jedzenie jak liczyć wartości ?

Następny temat

SZYBKI KONKURS W KUCHNI SFD

WHEY premium