SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 444475

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 13 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1505
80g owsianych, 200g białek, 65g rapsodia truskawkowa, brzoskwinie w zalewie biedronka 140g!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 98 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1767
aro2510
80g owsianych, 200g białek, 65g rapsodia truskawkowa, brzoskwinie w zalewie biedronka 140g!

świątecznie widzę
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16405
Kilka moich świątecznych produkcji:
Dzisiaj rano o 6 obudziłem domowników ciasteczkami owsianymi, które powstały z: białek jaj, 2 całych, płatków owsianych, orzechów włoskich, nerkowca, brazylijskich, migdałów całych, moreli, rodzynek, śliwek, żurawiny, słonecznika, daktyli, whey waniliowy, aromat waniliowy, pastą z wanilii, słodzik, cynamon, chocolate chips(białe i czarne)

Wczoraj robiona pascha wielkanocna, z bakaliami tj. rodzynki, żurawina, ananas kandydozowany, migdały płatki:

I pulpet z kilograma piersi kurczaka i kilograma piersi indyka z jajkami i serem chedar w środku:

Zmieniony przez - MrRMpl1 w dniu 2015-04-05 11:55:03
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 85 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1923
Na tego pulpeta mozna przepisik? )
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16405
Jest w dziale ;) https://www.sfd.pl/Klops_z_jajkami-t1069046.html
Klops nie pulpet pomieszało mi się tylko ja dodałem jeszcze ser chedar(dużo...bardzo dużo) do środka

Zmieniony przez - MrRMpl1 w dniu 2015-04-05 14:18:49
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 167 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 6768
Dzisiejsze śniadanie, wół był przeceniony z 72CHF/kg na 36CHF/kg i jako, że termin ważności zbiżał się ku końcowi to przecena 25%, czyli 27CHF za kg porządnego mięsa taniej niż kurczak. Do tego jakiś chwast i avocado. Stek w smaku dobry, ale wykonanie najgorsze od kilku miesięcy, wyciszyłem telefon i zamiast 7min to go ponad 10min w piecu trzymałem i trochę podeszwa wyszła. Ale się zjadło. Jak ktoś chce bym częściej wrzucał foty to mogę chętnie to robić. Ostatnio dużo piekę wszelkie ciasta i muffiny i testuję, także jedzenie do szkoły/pracy.

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 2641 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15628
Wielkanocne śniadanie

Zmieniony przez - MajinBuu w dniu 2015-04-05 18:40:41

http://www.sfd.pl/[BLOG]_MajinBuu/Redukcja_na_IIFYM-t1058610.html 
Zapraszam :)

"Ani Ty, ani ja, nie uderzy Cię tak mocno jak życie.
Ale życie nie jest o tym, by uderzać jak najmocniej.
Życie jest o tym, jak dużo możesz otrzymać ciosów i wciąż iść dalej.
Ile możesz znieść i wciąż iść dalej.

Tak właśnie się wygrywa." Rocky

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 71 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 633
Wesołych Świąt Wszystkim :)
Pod spodem mini serniki :)

"Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself."

...
Napisał(a)
Usunięty przez Malinowa za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 71 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 633

"Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself."

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 590 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 11170
Ze Świątecznymi życzeniami, w szczególności dla tych, którzy mimo wszystko trzymają ( z różnych powodów ) michę.
Kolacja świąteczna :)

'It's not because of that, it's not because of money
Works in my blood and I kill 'cause I'm hungry'

-

'Pain demands to be felt'

-

'Where there is life - there is hope'

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Domowe jedzenie jak liczyć wartości ?

Następny temat

SZYBKI KONKURS W KUCHNI SFD

electro
Polecane artykuły