...
Napisał(a)
spoko, mam rodzinę w Polsce, oni odbiorą
Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...
już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html
...
Napisał(a)
Co tam teraz dobre z białek w stosunku cena- jakość? Dawno nie jadłem :)
...
Napisał(a)
izolat z Belgii, 55€ za ponad 4kg
idę spać, dobranc
idę spać, dobranc
Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...
już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html
...
Napisał(a)
przejrzałem WSZYSTKIE białka na SFD
Ostrovit szczególnie WPI
ptem długo długo nic
SFD białko, Łowickie
Trec 100
Ostrovit szczególnie WPI
ptem długo długo nic
SFD białko, Łowickie
Trec 100
...
Napisał(a)
nie zmarnowało by sie :D
za 500zł do kupienia 15kg Ostrovi smak naturalny
za 500zł do kupienia 15kg Ostrovi smak naturalny
...
Napisał(a)
Ciężko znaleźć czyste białko np. WPC, zawsze jakieś bialko pszeniczne, peptyd glutenu, tauryna, kreatyna, glicyna, soja, kazeina
a izolat białka wołowego aminogram ma podobny do parówki a ludzie to kupują
a izolat białka wołowego aminogram ma podobny do parówki a ludzie to kupują
...
Napisał(a)
Norma, tak jak to ze kupują krete po cenie 3x wiekszej niz mozna dostać, bo kolega brał i dobre efekty D
...
Napisał(a)
tylko chodzi o to, ze kreatyna ''sztucznie'' podnosi zawartość białka w białku
te 15 kg ostrowi, gdzie za 500 zł jest ?
te 15 kg ostrowi, gdzie za 500 zł jest ?
Poprzedni temat
Budowanie mięsni klaty
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Kilka pytań, masa i białko.
Polecane artykuły