SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

kto dużo je, ten i spamuje ;-)

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 105723

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 478 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4309
Come back..
W Bytomiu też pada i pada...

A co do robotów kuchennych - robicie masło orzechowe czy coś? Bo ja mam blender ręczny, ale się boję mielić nim orzechów/migdałów z obawy, że spalę, a czytałam różne opinie, jedno robią blenderem inni odradzają...

Train hard
Stay cute

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 268 Napisanych postów 8009 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 115459
Ja rpbiłam w maszynce do mięsa, ale zaniechałam jedzenia masła orzechowego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4595 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43352
ja 2 ręczne spaliłam jeden bo próbowałam skruszyc lód do drinków, a drugi na orzechach właśnie... nie wiem czy moge podac firmę, ale znana na Ph :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 1321 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 53435
Wydaje mi się, że ręczny się nie nadaje do takich rzeczy.

Witaj Spamie!

Tryb: podglądacz ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 478 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4309
Ja bardziej myślałam o zmieleniu migdałów/płatków migdałowych żeby zrobić mleko migdałowe, ale kurde nie chcę spalić tego blendera, bo mi jest w kuchni potrzebny. O maszynce do mielenia mięsa też myślałam, ale jakoś SZCZERZE mi się nie chce tego składać i potem czyścić :D przy czym powiedz mi Czikita czy konsystencja była odpowiednia ? :D tj wiem, że na "piasek" zmieli, ale żeby konsystencja była masła to chyba trzeba dłużej przemielić?! :D

Train hard
Stay cute

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 532 Napisanych postów 8076 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 66964
eufo
Come back..
W Bytomiu też pada i pada...

A co do robotów kuchennych - robicie masło orzechowe czy coś? Bo ja mam blender ręczny, ale się boję mielić nim orzechów/migdałów z obawy, że spalę, a czytałam różne opinie, jedno robią blenderem inni odradzają...


jak uprażysz na patelni wcześniej to są bardziej kruche i blender daje radę, tylko, jak będziesz widzieć, że zwolnił to daj mu chwilę odpocząć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3556 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 25680
Jak robię pasztet, to mielę w takiej zwykłej maszynce na korbkę, tyle że mój facet zamiast rączki zakłada jakąś srubę, podłącza wiertarkę i jedziemy :P

A tu się wylaszczam http://www.sfd.pl/super_agniecha,_to_jedziemy_z_tą_redukcją-t983720.html

Konkurs Przemiana 2014 http://www.sfd.pl/Konkurs/super_agniecha-t1015552.html

But I'm gonna break,
I'm gonna break my,
Gonna break my rusty cage and run.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4595 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43352
na smakoterapii są fajne przepisy na mleko bez nabiału
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 532 Napisanych postów 8076 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 66964
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 268 Napisanych postów 8009 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 115459


Michał Kramowski kiedyś robił filmik jak zrobić masło orzechowe. I najpierw prażył te orzechy na patelni a potem mielił takim blenderem a właściwie to użyła tej końcówki jak po lewej stronie.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Poprawny plan?

Następny temat

Nagrody!!!!!!!!!!

WHEY premium