SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gra i buczy, w SPAMIE huczy :D

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 139322

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 263 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24382
Dwie grzałki -czyli grzanie z góry i z dołu musisz na wyczucie piec. Podglądać czy skórka się za mocno nie przypieka. Z 60 min to raczej napewno potem możesz sprawdzić wykałaczką (tylko nie krój ciepłego bo na bank będzie się mazał na norzu) i jak coś to jeszcze z 10 min przetrzymać. Jak za pierwszym razem nie wyjdzie to będziesz wiedziała na przyszłość

Najlepiej wyjmij z foremki i daj mu ostygnąć na kratce w wyłączonym piekarniku z uchylonymi drzwiczkami. Ja tak robię i wszystko jest ok

Zmieniony przez - kropaa w dniu 2014-01-25 18:55:10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
dzięki oby wyszedł!! bo to już mój drugi zakwas, pierwszy wyrzuciłam. a można taki ciepły jeść, czy muszę do jutra czekać na posmakowanie mego dzieła?:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 263 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24382
spoko, trzymam kciuki kiedyś się uda napewno ja czasami jak trochę przestygnie to podkradam sobie kawałek skórki czy piętki ale na następny dzień jest lepszy w smaku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
aaa no to sobie go dopiero na śniadanko zjem :D już się doczekać nie mogę tego potwora. dziekuję jeszcze raz! :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
Ja piekłam ze 2 razy i wyszedł b. suchy na zewnątrz. Co może być nie tak? Za wysoka temp.? Czy może za długo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 263 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24382
Tzn skórkę też mam zawsze twardą i dość suchą. Zwilżasz go z góry trochę wodą jak wkładasz do foremek do wyrośnięcia?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
hej, ja tam spec nie jestem, jak widać, ale zmoczyłaś go przed wsadzeniem do piekarnika i jak rósł?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
BTW mam kiepski piekarnik i ciężko poprawną i stałą temp. ustawić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
to może to co kropa pisała o podwójnej grzałce - pewnie najlepiej tak robić. może mój też suchy wyjdzie, bo to jakieś stare jest. nawet nie wiem, gdzie są grzałki haha
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dziennik Aureel

Następny temat

Pomoc w doborze treningu

WHEY premium