SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kuchnia koksa :-)

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 50016

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94880 Napisanych postów 364877 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670333
Aras84
Lodzianin narobiłeś smaka tym przepisem, w wolnej chwili biorę się za to!


dla mnie super jest ten przepis,nie bierz tylko za dużych i grubych piersi

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 655 Napisanych postów 11875 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 88271
Super ze takie cos powstalo, bede zagladal i tez od siebie cos dodam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 82 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 23390
Zupa na zimową masę

Danie w zasadzie wyłącznie na wynos gdy mamy dość żarcia w proszku a trzeba zjeść 1-2 pełnowartościowe posiłki poza domem.

składniki na dwie porcje:
400g ryby (w zasadzie dowolny gatunek z tych szlachetniejszych. Osobiście preferuję dorsza lub łososia ze względu na smak)
250g kaszy kus kus.
2 szt marchewki
3-4 szt brokuły
przyprawy
woda.


przygotowanie.
Rybę gotujemy w małej ilości doprawionej do smaku wody (ryba ma być mocno miękka, a bulion treściwy. Warzywa można ugotować na parze z tego bulionu). Rybę rozdrabniamy, bulion studzimy. Wystudzony bulion wraz z rybą, warzywami i kasza kus kus umeiszczamy w mikserze i miksujemy na jednolitą płynną substancję. Kluczem tutaj jest jej płynność. Ma być na tyle płynny żeby spokojnie dało się go pić z butelki/szejkera. Rozwadniamy bulionem. Można doprawić papryką, ziołami do smaku wedlug gustu.
Zupkę wlewamy do pojemnika który zabieramy ze sobą.
Zupka smakuje zarówno na zimno, jak i na ciepło (po podgrzaniu w mikrofal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
jeszcze zalozcie czym koksy podcieraja dupy bo pewnie cos innego niz inni cwiczacy

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 655 Napisanych postów 11875 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 88271
Sporo przepisow w kuchni sfd to zwykle jedzenie, raczej nie pod koks a druga polowa to serniki ciastka i batony, mysle ze tutaj sie przyda takie cos
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 7756 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 46687
Cycuszek wytaplany w przyprawie do kurczaka (cykoria z netto) i delikatnie w przyprawie gyros. Papryka zielona,czerwona,ser,pieczarki.
30 min na termoobieg 180stopni i szaszlyczki Voila



rozbijamy cycucha, taplamy ponownie w cykorii do kuraka, troche papryki ostrej - zawijamy w folie aluminiowa i na 35 min na 180st do piekarnika, termoobieg.


piersiątko tniemy na kawaleczki, podsmazamy na maselku(ma smakowac kuwa to ciagnac sie z pamem i oliwa w tym wypadku ). pieprz,sol,gyros,papryka ostra/slodka do wyboru. wrzucamy gotowe warzywa na patelnie z netto i nic tylko papu. partytury na podniebieniu


a to juz sniadanko w dnt dla smaczku, j/widac, pieczywko ciemne, jaja+majonez, szynka babuni, goudzinka seruczczi, paprikos na zagryzkos. cola diet.


co do rozkladow b/t/w to w dopingu dajcie sobie z tym spokoj, jak ktos tu nie wie ile ma sobie zarcia przyszykowac zeby bylo tak jak trzeba to mowi samo za siebie a wtedy zalecam co najwyzej dzial pilka nozna i dobry żel do wlosów

Zmieniony przez - szczur_ w dniu 2013-01-31 02:19:00

It's not Revenge, It's Punishment!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 655 Napisanych postów 11875 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 88271
Sog jak nic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1596 Napisanych postów 56736 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264393
szczur_

co do rozkladow b/t/w to w dopingu dajcie sobie z tym spokoj, jak ktos tu nie wie ile ma sobie zarcia przyszykowac zeby bylo tak jak trzeba to mowi samo za siebie a wtedy zalecam co najwyzej dzial pilka nozna i dobry żel do wlosów




To jest petarda :D I podsumowanie niektórych tematów :D

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 1720 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 22401
Placki z płatków owsianych z nadzieniem, naprawde bardzo dobre lepsze niż omlety. Snara ostatnio marudził ze nie moze sie zmusic do zarcia to trzeba mu troche miche urozmaicić.

Ciasto (na 2 placki)
60g płatków owsianych
1 całe jajko
4 białka
słodzik (ok 3 tab)
aromat arakowy i rumowy (odrobina)
trochę mleka 0,0 ew. wody

Płatki mielimy na mąkę (blenderem np), dodajemy jajko i białka, trochę słodzika, aromaty (odrobineczka z każdego)
miksujemy całość dodając trochę wody lub mleka, tak żeby miało konsystencje ciasta naleśnikowego. (jak dodamy za dużo wyjdzie wodniste i będzie nam się trudno piekło, jak za mało wyjdą grube i moim zdaniem gorsze w smaku. Dajemy na teflon z jednej strony z 5 min potem już tylko ok 2 min.

Nadzienie
100g twarogu
25-50 ml jogurtu naturalnego
10g migdałów
aromat waniliowy
słodzik (ok 2 tab)
jakiś owoc ja dałem małą brzoskwinie

Wrzucamy do miseczki twaróg, dodajemy jogurt, słodzik, aromat mieszamy. Migdały siekamy dodajemy, brzoskwinie tak samo.

Naleśniki nadziewamy farszem, niebo w gębie!!!

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 1720 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 22401
Sernik waniliowo-kokosowo-migdałowy !


Składniki:
250g sera twarogowego klinek chudy
ok 100ml Mleko 0,5
1 zapach waniliowy
3 cale jajka
100g migdałów
100g wiórek kokosowych
50 g płatków owsianych zwykłych
słodzik (ile kto lubi)
ok 30g tj. miarka jakiegoś białka (najlepiej naturalne,kokos,migdal,lub wanilia)
ew. łyżka gorzkiego kakao
opcja polewa:
pól tabliczki gorzkiej dobrej czekolady(91%)
odrobina mleka

Jak zrobić:
Rozpuszczamy słodziki w drobinie ciepłego mleka. Kruszymy i wrzucamy ser do garnuszka/pojemnika, wlewamy zapach waniliowy, miksujemy na konsystencje gęstego jogurtu, dolewając mleko ze słodzikami później mleka "ile zabierze". Dodajemy jajka.
Migdały wyjmujemy kładziemy w ściereczkę i tłuczemy/ można tez zmiksować jak mamy dobry blender (byle nie na proch) Wrzucamy do całości. Płatki owsiane również blenderem mielimy na make i do środka.
Odzywkę białkowa wrzucamy w zależności od potrzeby jednak nie za dużo bo ciasto po upieczeniu będzie suche a nie ma takie być.
Wiórki dzielimy po 50 g jedna pule wrzucamy do masy. Ja dodaje jeszcze łyżkę gorzkiego kakao. Wszystko miksujemy aż zrobi nam sie jednolita masa.

Pieczenie:
Wylewamy na blachę wyłożona papierem lub folią aluminiowa. i na gorze posypujemy wiórkami.
Piec w temp 150-170 stopni jakieś 30-40 min. Potem zostawić w piekarniku aż ostygnie. Na ciepło może wam się rozlecieć

Ciasto jest zaj**iste!

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

HGH + Krótki Testosteron + Sambutamol

Następny temat

Danabol, pierwszy cykl-co i jak?

WHEY premium