Szacuny
1419
Napisanych postów
35562
Wiek
41 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
150829
Trochę lepiej.
Do kiszonej dodaj obraną i startą w domu marchew pieprz i oliwę z oliwek, możesz dodać odrobinę cebulki. I nie żałuj sobie bo 50g kiszonej to jest jeden ruch widelcem %)
W dzienniku kolegi wpisałem prosty przykład diety na 2900 - 3000kcal. Zerknij sobie.
Szacuny
920
Napisanych postów
55283
Wiek
50 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
336129
Zwłaszcza dobrze wybieraj bo wtedy nie jest drogo. Jak pisałem te krokiety co są nic nie warte kosztowały tyle co 500g nogi z kurczaka lub 500g twarogu.
Szacuny
400
Napisanych postów
72270
Wiek
43 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
304533
Ciemno na tych filmach. Na bica ładujesz przesadny ciężar wywalając łokcie do przodu i pomagając sobie barkami, natomiast do wiosłowania używasz obciążeń symbolicznych...
U mnie proporcje te wyglądaja nieco inaczej. Do uginania nie potrzebny mi ciężar większy niż 40 kg, a więc podobny do Twojego, natomiast wiosłowania sztangą często kończę na 180 kg w ostatniej serii.
Jeszcze jedno, wkładaj trochę serca w treningi bo nie widać, żeby sprawiały Tobie jakąkolwiek trudność. Moja rozgrzewka jest chyba bardziej intensywna.
Jesteście już po "przetarciu", technika coraz lepsza więc pora dowalić do pieca z intensywnością.
Progresujesz z ciężarem co tydzień? Pytam bo ciężko z tych chaotycznych wypisek wywnioskować.
Zmieniony przez - Hubert81 w dniu 2012-11-12 11:09:44
Szacuny
11150
Napisanych postów
51591
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
No tak tak. Zwiększam ciężar tylko skupiam bardziej się na technice, wiosłowanie zwykle kończyłem 60+ a tu można powiedzieć że wrzuciłem rozgrzewkową serie. Nie no tam bez przesady, na biceps miałem założone ok 30kg ale zmniejszę . Nie mogłem tych kołkow znaleść do betonu, nie wiem jak ja złożę ten wyciąg -_- na necie chyba poszukam
Szacuny
11150
Napisanych postów
51591
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jest coś takiego, Market Budowlany sie nazywa czy coś ale mam dalej troche do niego to nie byłem tam. Może tam być, zajadę jutro. A, kupiłem sobie pierś kury dziś i jak najprościej ją przygotować żeby do grahamki wrzucić, jakiś sos + warzywa ? Do wody i gotować i sos z naturalnego + pieprz tak?