PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
1)płatki owsiane lub kukurydziane 30g, mleko 0,5% 200g, miód 5g, rodzynki 10g
2)chleb tostowy 100g, szynka z indyka 10g, ser żółty 20g
3)jogurt 200g
4)Indyk 200g, brokuły 200g, kasza 100g
5)Śledzie 100g
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
3 kromki pieczywa tostowego graham - dwie posmarowane 1/3 łyżeczki masła niskotłuszczowego + sałata + 2 platerki polędwicy z indyka (20g); jedna z serkiem Turek light. Do tego po plasterku pomidora, ogórka, papryki itp, kawa i herbata czerwona ze słodzikiem.
między śniadaniem a obiadem marchewki, lub jabłka lub grejfrut
obiad:
wariant 1: 100g filetu z piersi indyka piekę w folii bez tłuszczu polewając go sokiem z cytryny i obsypując przyprawami. Do tego sałata, pomidor, ogórek kiszony, pół puszki groszku lub cieciorki, papryka, sos z 50 g jogurtu 0% z łyżeczką ketchupu
wariant 2: pierś jak wyżej, paczka szpinaku duszonego z cebulą, do tego brokuł (100g), brukselka (100g), sos j.w.
wariant 3: 100-150g filetu z dorsza/mintaja/morszczuka pieczony jak pierś, gotowana marchew, pol puszki groszku, kapusta kiszona lub ogorek kiszony, pomidor, brokuł, brukselka
tak moje obiady wygladaja najczesciej. jesli mam zajecia w goddzinach kiedy wypada obiad, to go nie jem, ale dobijam do 850-1000kcal owocami, sokami warzywnymi np Tymbark czy Karotka
kolacja:
400g kefiru Piątnica 0%tłuszczu (25kcal/100g), do tego wkrawam owoce jakie akurat mam: gruszka, mandarynki, kiwi, ananas

----Ręce które leczą----
misiek
śniadanie:
3 kromki pieczywa tostowego graham - dwie posmarowane 1/3 łyżeczki masła niskotłuszczowego + sałata + 2 platerki polędwicy z indyka (20g); jedna z serkiem Turek light. Do tego po plasterku pomidora, ogórka, papryki itp, kawa i herbata czerwona ze słodzikiem.
OK
między śniadaniem a obiadem marchewki, lub jabłka lub grejfrut OK
obiad:
wariant 1: 100g filetu z piersi indyka piekę w folii bez tłuszczu polewając go sokiem z cytryny i obsypując przyprawami. Do tego sałata, pomidor, ogórek kiszony, pół puszki groszku lub cieciorki, papryka, sos z 50 g jogurtu 0% z łyżeczką ketchupu
OK
wariant 2: pierś jak wyżej, paczka szpinaku duszonego z cebulą, do tego brokuł (100g), brukselka (100g), sos j.w.
OK
wariant 3: 100-150g filetu z dorsza/mintaja/morszczuka pieczony jak pierś, gotowana marchew, pol puszki groszku, kapusta kiszona lub ogorek kiszony, pomidor, brokuł, brukselka
OK
tak moje obiady wygladaja najczesciej. jesli mam zajecia w goddzinach kiedy wypada obiad, to go nie jem, ale dobijam do 850-1000kcal owocami, sokami warzywnymi np Tymbark czy Karotka
BARDZO NIE OK. NIE OLEWAJ OBIADU I WIĘCEJ KCAL!!!
kolacja:
400g kefiru Piątnica 0%tłuszczu (25kcal/100g), do tego wkrawam owoce jakie akurat mam: gruszka, mandarynki, kiwi, ananas TAK SOBIE
Ogólnie nie jesz wcale mało. Trzymaj 1200 kcal, może zacznij ćwiczyć. Zwiększaj kalorie stopniowo, żeby nie dopuścić do utycia. To, że Ci trochę skoczy waga to nie problem. Ważne, żeby nie było stałego progresu.
Acha, masz za mało zdrowego tłuszczu w posiłkach. Do sałaty np możesz dodać oliwę z oliwek. Wzbogać też dietę o ryby (omega-3).
Sądzę, że jak zaczniesz normalnie się odżywiać, metabolizm się rozrusza. Anoreksja to to jeszcze nie jest na szczęście
misiek