Witam!od dawna czytam rózne posty ale pierwszy raz zakładam jakikolwiet temat...A mianowicie Cwicze juz jakies 2 lata całkiem systematycznie...mam 22 lata i problem z przytyciem,nabraniem masy,jezeli chodzi o diete to praca nie pozwala mi na staranne i dokladne odżywianie...brałem odżywki,małą kuracje dopingu...deca+sustanon...oczywiscie efekty byly ale na pewien czas;)dlatego chyba odpuszcze sobie kolejne kuracje tego typu....a mianowicie chodzi mi o połączenie odżywek w jakiś mądry sposób żeby eferkty były jakie kolwiek...kwota raczej nie ma znaczenia...no w miarę rozsądkumiałem chęć połączyć metanabol z jakimś dobrym zestawem odżywek...jeżeli to w miarę dobry pomysł to prosze o porade jakie ma być to połączenie...dodam że mam okolo 175cm wzrostu a waże 60-63kg...rzeżbe juz mam wystarczająca...ale nabranie masy w moim przypadku to tragedia....prosze o pomoc i z góry dziękuje....jeżeli to nie ten dział to tez z góry przepraszam...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przykro mi to stwierdzić, ale bez starannej diety zapomnij o masie i nie mów, że nie masz na nią czasu, przecież jeść musisz, no i nie ten dział jak już, ale w każdym dziale powiedzą ci to samo
http://www.sfd.pl/Synthol_Boys_Frajerzy-t183948.html - wybieramy największego downa z największych ;DD
...
Napisał(a)
W Twoim przypadku to zaczalbym od jedzenia 4 posilkow dziennie, chociaz tyle musisz dac rade, bo jak nie, to bedziesz fitnessman
, do tego ostry trening i jazda!
Poczytaj troche postow podwieszonych to sie dowiesz co trzeba jesc zeby rosnac. A odzywki to jako uzupelnienie diety. Z ta przygoda z saa, to sie lepiej nie wychylaj, bo to troszke zenua...
Pozdro

Poczytaj troche postow podwieszonych to sie dowiesz co trzeba jesc zeby rosnac. A odzywki to jako uzupelnienie diety. Z ta przygoda z saa, to sie lepiej nie wychylaj, bo to troszke zenua...
Pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!